م.ح
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت خانوم دکتر عزیز
ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ بدین و منو راهنمایی کنید
پسری 28 ساله ام و ریزش موی شدیدی دارم پدرم هم کچل نیست.
تمام داروهارو امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم(به ماینوکسیدیل و حتی فومش هم حساسیت دارم)
1_موهایی که میریزش تهشون یه تیکه سفید مانند چسبیده که دکتر بهم گفت غلاف مو هستش میخواستم بدونم چرا غلاف موهام بیرون میاد دلیلش چیه و نگران کننده هست راه درمانش چیه؟
2-دکتر بهش فین پشیا داده به مدت یک سال مصرف کنم،که بنده تو 4 ماه اثری ندیدم آیا ادامه بدم تا کی؟
3-خارش و چربی و شوره شدید دارم با هیچی هم درست بشو نیس مثل کتاکنازول و زینک پریتیون و سلنیوم سولفیدو و هزار تا شامپوی دیگه.میخواستم بدونم شوره و خارش باعث ازدیاد ریزش میشن؟(آخه هر وقت شوره داشتم ریزش میگرفتم و شوره درست میشد ریزشم کم میشد)
4-اینکه توصیه نهایی شما چیه اول برای ریزش و دوم برای خارش و التهاب و شوره ای که درس بشو نیست
ممنونم ازتون
عکس اولی اشتباه شده شرمنده
اینا عکسهای سرم
اینا هم فک کنم غلاف موی چسبیده به انتهای موهام هستن
ممونم از پاسخ گوییتون

اینکه موهای شما انتهای سفیدی دارند مربوط به فاز ریزش موها یا تلوژن هست که در ریزش موی معمول آقایان دیده میشه و جای نگرانی نداره.
بهترین درمان ریزش موی معمول آقایان استفاده همزمان از محلول ماینوکسیدیل 5 درصد و قرص فیناستراید هست البته به مدت حداقل یک سال و یا طولانی تر.
در مورد خارش و شوره سر استفاده از محلولهای ضد قارچ و کورتونهای موضعی، شامپوهای ضد شوره و کپسولهای ضدقارچ کمک کننده است و بعد از کنترل شوره و خارش شامپو را نباید قطع کنید وگرنه به احتمال زیاد عود می کند

باز هم اگر سوالی دارید بفرمایید

ممنونم خانوم دکتر
پس بنده همچنان فین پشیا مصرف کنم
و اینکه تا 5 ماه اثری نشون نداده طبیعیه؟
یعنی یکمم بیشتر شده ریزش موهام با استفاده 5 ماه از فین پشیا
ریجت دایت هم میخوام بگیرم
بازم ممنونم ازتون
و اینکه فرمودید شوره و خارش موجب ریزش نمیشه؟
دیگه سوالی ندارم
سپاس

بهتره فیناستراید را ادامه بدید در کنار اون چون به ماینوکسیدیل حساسیت دارید تونیک های گیاهی تقویت کننده مو هم کمی کمک کننده اند. کپسولهای حاوی زینک سولفات هم بعنوان درمان کمکی میتونید استفاده کنید
شوره و خارش اگر با التهاب شدید پوست سر همراه باشه یعنی قرمزی شدید باعث ریزش مو میشه برای همین درمان همزمان اون مشکل هم لازمه

ممنونم دکتر
مرسی