ف.ع
عنوان :

کم وزنی نوزاد11ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر مقدادی عزیز،شما برای بچه من ازمایشات نوشتین که براتون به عنوان یاداوری میفرستم تو ازمایشات هیچ مشکلی نداره،نه غذای هضم نشده،نه چربی،ونه التهاب،پسرم رفلاکس ندارد تا حالا یک بار هم شیر بالا نیاورده فقط تو خواب شبانه نا ارام هست پا وکمرشو به چپ وراست میکشد ناارام هست فقط تو شبها،شیرخشک ببلاک ای ار میخورد 11ماهو 12روزه هست که الان وزنش 7کیلو *****900گرم هست وفقط تو ماه 150گرم بالا میرود وزن تولدش 2کیلو850گرم بود شما گفتین شیرخشک ایزومیل یاپیتی جونیور یا الکر یا ال اف بدین ماهم از ایزومیل شروع کردیم 75الی 90سیسی 4یا5بار درطول روز و 5بار غذای کمکی که غذای کمکیش کم هست یعنی کم میخوره،دوس داره انگشتی بخوره واسه همون با انگشتی هم کم میخوره شایدم اون کم بودنش براش کافی باشه،هر روز زمان ببلاک ای ار خوردنش دوبار دفع داشت اونم زیاد به حالت شول، چون ای ار رو زیاد میخورد مثلا 150سیسی در4یا5ساعت،حال که ایزومیل میدیم 90و ساشه سابولار یک درمیان،،،دفعاتش یکبار درروز شده به حالت مدفوع اندازه گردو وشکل وحالت گردو که شل نیست،حال سابولارو ادامه بدیم؟بعد اقای دکتر تمام ازمایشات نرمال هست اگه اجازه بدین واسه خاطراینکه بیقراریش تو شب ها زیاد شده میخواییم کروون که دوروزه دادیم و متریدازول که یک هفته داده شده را قطع کنیم وفقط شیرخشک ایزومیل و نکسیوم را ادامه بدیم چون فکر میکنم کروون نا ارامشیشو بیشتر کرده،میتونیم کروون ومتریدازول را حذف کنیم؟سابولار چی؟

سلام
بله اگر کودک با ایزومیل تغذیه میشود میتوانید دارو های کروون و مترو را قطع کنید مگر کودک با قطع آن دچار اسهال یا مدفوع چرب شود

سابولار نیز مروبیوتیک است و درمواردی که کودک اسهال, نفخ یا مدفوع چرب یا غذای هضم نشده داشت, هفته ای دو روز یک ساشه بدهید

سو جذب پنهان به علل آلرژیک یا اتوایمیون با نمونه برداری از روده بزرگ با کولونوسکوپی میتوان تشخیص داد