L.M
عنوان :

تب و گلو درد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر مقدادی عزیز،پسرم 20ماهشه و وزنش 9کیلو هست حساسیت به لاکتوز هم داره که تحت درمان شما از همین طریق قرار گرفت و خداروشکر خیلی بهتره دو روزی میشه که تب شدید داره همراه با عفونت گلو که دکتر بعد معاینه این رو گفتن بسیار بیرقرار و کم اشتها شده امروز روز دوم بود از صبح آفت دهان رو روی نوک زبونش دیدم فعلا هم شربت بروفن ،آزیترومایسین و سودو افدرین میخوره اینا کافی هستش؟؟
برای آفت دهان دارویی تست که بهش بتونم بدم؟؟
این ویروس اخیرا تو شهر ما افتاده و بچه ها خیلی درگیرش شدن بعضا تا ده روز هم طول کشیده