ح.ا
عنوان :

درد کف پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام روز بخیر من 28 سالمه قدم 181 وزنم 94 کیلو هست کارم جوریه که زیاد سر پا هستم. بعضی روز ها که زیاد می ایستم یا زیاد راه میرم کف پای راستم درد میگیره البته نه وسط کف پا، کناره هاش.
همچنین درد ساق پا هم تو این شرایط ها دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ایا شما کف پاتون صاف نیست یا بالعکس قوس کف پاتون زیاد نیست؟زانوهاتون ایا وقتی پاهاتون جفت میکنین از هم فاصله داره ؟به اصطلاح زانوتون پرانتزیه؟

عکس بگیرم؟
بین زانوهام فاصله هست ولی نمیدونم تا چه حد استاندارد هست. کف پام هم صاف نیست حالا قوسش زیاد باشه نمیدونم. هر کدومش باشه زانو یا کف پا درمان داره؟

اگه زانتوتون پرانتزی باشه نیاز به کفی برای داخل کفش دارین
چرا که در زانوی پرانتزی نیرو به طور غیرطبیعی هم به زانو هم به عضلات ساق پا و کف پا منتقل میشه

درد ساق پا منظورتون پشت ساق پاست یا جلوی ساق پا؟

جلوی ساق. در ضمن من همیشه ته کفشام کج ساییده میشه یعنی بعد یه مدته استفاده میکنم یه سمتش بیشتر از اون سطحش ساییده شده و اختلاف ارتفاع پیدا میکنه

به احتمال زیاد ناشی از همون زانوی پرانتزی باشه.شما باید یک لترال وج براتون ساخته شه و داخل کفشتون قرار داده شود که نیرو به طور طبیعی به کف پا توزیع شه

ایکاش شمال یا تهران بودین تا میتونستم بیام برای معاینه. ممنونم از راهنماییتون

خواهش میکنم چند تا ورزش مفید برای زانوی پرانتزی براتون میذارم شاید براتون مفید باشه ولی حتما کفی را تهیه کنید

از کجا باید تهیه کنم؟
خیلی متشکرم

کفی هم توسط ارتوپد فنی ساخته میشه ولی باید دستور نوع کفی توسط پزشک متخصص باید نوشته شود