س.ش
عنوان :

درد قفسه سینه و پشت آن در کمر

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
درد قفسه سینه و پشت آن در کمر سمت چپ البته آنزیم های قلبم (spk =682 ) و (ck-mb= 25.7 )بوده تست ورزش و اکو نرمال بوده نوار قلب نرمال بوده سنم 31 سال است مشروب نمیخورم سیگار میکشم خیلی استرسی و عصبی نیستم شغلک آزاده ولی پیش دکتر قلب دکتر عمومی دکتر اعصاب روان رفتم پانیک اتک که حملاتش بهم دست میداد از بین رفت ولی این درد از بین نمیره هیچوقت البته چند وقت پیش معده درد داشتم آندوسکپی کردم ورم و التهاب معده بود که ناشتا پنتا پرازول میخورم بعد از صبحانه پر پرانول میخورم و اگه حمله پانیک دست بده 1 عدد زاناکس میخورم میخواستم ببینم که از چی میتونه باشه و دیگه چه کار باید بکنم البته غلضط خونم بالا هست که فسد خون میدم
امروز هم آزمایش دادم
Cpk 180 bod va ck-mb 20 bod
Baraye ghelzate khon ke roye 17/3 ast ghorse aspirin bacheye 80 bokhoram dr ??

سلام
در صورت تست ورزش و اکوی نرمال با توجه به سیگار بیشتر دردهای موسکولواسکلتال مطرح است

سلام دکتر جان یک اینکه خیالم از قلب پش راحت باشه ؟؟
و اینکه این دردی که فرمودین چی هست و راه پیشکیری جچی هست ؟؟
چشم دردی که فرمودین چی هست و راه درمان چی هست چی بخورم چی کار کنم و برای غلضط خونم آسپرین بچه 80 بخورم دکتر

درد موسکولواسکلتال همون دردهای قولنجی است و با ماساژ درمانی و ورزش بهتر میشه
در مورد غلظت خون دادن خون و قطع سیگار بهتر از آسپرین است

خیلی ممنون از راهنماییتون
و اینکه آسپرینم در کنار خون دادن و کم کردن سیگار خوبه بخورم
آهان ممنون چون همینجا تو زوپ با دکتر خون مشورت کردم گفت بخور باز هر چی شما دستر بدین
و آنزیم های قلبیم که امروز دادم بهتون گفتم اوکی بوده پس
بله برای غلضط خون فسد خون 2 مشاه یکبار میدم اگه چیزی هست بگین انجام بدم مرسی

قطع سیگار و زندگی در ارتفاع پایین تر منظور نزدیک تر به سطح دریا موثرتر است

مرسی ممنون زحمت کشیدین خیالام راحت شد چون از قلبم نگران بودم

ورزش و ترک سیگار و انرژی مثبت و نکته آخر پیشگیری مقدم بر درمان است

ممنون شب بخیر خیلی خیلی ممنون