ن.ب
عنوان :

قلب درد

فوق تخصص جراحی قلب و عروق
حدود 3 یا4ماهه که سرگیجه و قلب دردو تنگی نفس وفشار قفسه سینه دارم میزنه پشتم ودستم .کف وخون روشن بالا میارم .هرجا رفتم تشخیص ندادن البته سیتی اسکن ریه دادم واکو ونوار قلب گفتن چیزی نیست ولی من خیلی دارم اذیت میشم .مشکل از معدمم نیس چون تازه اندوسکوپی کردم .

با سلام
اطلاعاتی که دارید دقیق نیست.
نتایج بررسیها چه بود ؟
شما استفراغ خونی داشتی یا خلط خونی؟

هم استفراغ خونی هم خلط خونی دارم
عذرمیخوام سلام
تشخیص ندادن

چه بررسیهای قلبی انجام دادید و نتیجه آن چه بود ؟

فقط گفتن چیزی نمیبینن اما من واقعا حالم بده
اکو ونوار قلب
بعله نرمال بود

شما باید حضورا تشریف بیاورید ابتدا توسط دکتر لنگرودی دستیار متخصص من ویزیت شوید
برای تعیین نوبت به شماره *****093514 در واتساپ پیام دهید

🙏