ج.م
عنوان :

یبوست

فوق تخصص گوارش کودکان
باسلام.2دختر 2قلوی27ماهه دارم که33هفته دنیاآمدن. تا6ماه کولیک شدیدداشتن.سال اول شیر آپتامیلPDF،سال دوم آپتامیل3 و درحال حاضر علاوه بر غذا(که البته کم میخورن)3وعده آپتاکید مصرف میکنند. حدود15کیلو وزن دارن که تقریبا طی6ماه گذشته ثابت بوده. متاسفانه 6 ماهی میشه که دچار یبوست هستند (یکی از بچه ها شدیدتره) و هر 2یا3روز پودر پیدرولاکس مصرف میکنن.18ماهگی شیرگاوپاستوریزه دادیم که یبوست خیلی شدیدگرفتن.اونی که شدیدتره توالت مدفوع نمیکنه و حتما باید پوشک بشه تا دفع کنه وخیلی شبها از درد شکم با گریه بیدار میشه.
میخواستم نظر شما رو درمورد یبوست بچه ها بدونم. با تشکر
بیشتر مدفوع درشت،سفت داره وبه زحمت دفع میکنه

سلام هر روز پیدرولاکس را بدید روزی یک تا سه قاشق مرباخوری در نصف لیوان اب یا آبمیوه حل کنید و بهشون بدید
تاکید میکنم که هر روز

دوم اینکه فعلا به زور از پوشک نگیرید و به تدریج که دفع روزانه داشتن از پوشک بگیرید
تشویق و جایزه برای دفع مدفوع فراموش نشه
شیر و کاکائو و موز و خرمالو و انار هم اصلا فعلا ندید بهشون

با تشکر از راهنمایی شما
آیا در یک وعده پودر بدیم و تا چند وقت(ماه) ادامه بدیم؟
آیا استفاده از روغن زیتون در تهیه غذا کمک کننده خواهد بود؟

هم میشه یک وعده داد یا حد اکثر در سه وعده منقسم
حد اقل شش ماه
بله روغن زیتون هم کمک کنندس ولی دارو لازم داره

سپاسگزارم