م.ف
عنوان :

روی دستم یک زائده مثل زگیل هست که دردنداره

متخصص پوست، مو و زیبایی
وقتی با زگیل دستم ور میرم خون میاد وپوستشو با دندون می کنم ولی هیچ دردی نداره - درمانش چه جوریه

سلام،اگر مطمئن هستید که زگیل یا وارت هست میتونید با دستگاه کرایو که نیتروژن مایع هست اونو از بین ببرید ویا طولانی مدت از داروهای اسیدی مناسب برای از بین بردن زگیل استفاده کنید ولی استفاده از دارو نیاز به زمان طولانی داره،کرایو طی یکی دو جلسه معمولا از بین میبره زگیل رو

در ضمن ویروس زگیل مسری هست و اگه دستکاری کنید ممکنه تکثیر بشه و ضایعات جدید ایجاد بشه