گ.ک
عنوان :

ریفلاکس گرید 3 و عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر خسته نباشید دخترم 5 ماه و 10 روزشه مریض خودتونه.الان 2 ماه و نیمه که داره این داروهارو میخوره(باکلوفن 10 یگ چهارم عصر یک چهارم شب . اس امپرازول روزی نصف شاسه .) رانیتیدین هم میخورد که خودتون گفتید نیازی نیست قطره اهن و d3 هم تمراه با شروع غذای کمکی میخوره.الان دو هفتست که غذای کمکی شروع شده طبق دستور خودتون روزی 3 تا 5 وعده به حای شیر بهش میدم یک هفتست که شیر خودمو کلا در شبانه روز 3 وعده بعش میدم شیر ببلاک کامفورت میخوره ( البته همراه با شیرین کننده ای که خودتون تجویز کردید) 3 تا 5 وعده هم غذا بهش میدم ولی خواب هیچ تغییری نکرده شبا نیم ساعت بعد از اینکه میخابه با جیغ بیدار میشه با لالایی خوابش میبره ولی به طور مکرر به همین صورت بیدار میشه جیغ میزنه تو فاصله 10 دقیقه به 10 دقیقه تا اینکه بعد از 4 5 بار بیدار شدن در نهایت شیر میخوره میخابه (5 یا 6 ساعت) در طول روز هم نیم ساعت بیشتر نمیخابه هر دفعه. بیدارم میشه خوابش میاد همش کلافست. دکتر شبا حتی یک ساعت بعد از شیر خوردنم بخوابه نیم ساعت بعد بیدار میشه .چند روز اول که غذای کمکی شروع کردم شب اقلا بیدار نمیشد هر نیم ساعت. واقعا دیگه خسته شدم اگه عدم تحمل لاکتوز داره چرا دو سه روز خوب خوابید الان یه هفتست با اینکه شیر خودمو کم کردم بازم بهتر نشده هرکاری بگید انجام دادم ولی تاثیر نداره آزمایش التهاب روده دادیم ولی الان دو هفتست هنوز اماده نشده )سوالم اینه ایا با کم کردن شیرم و جایگیزین شیر هسم و غذای کمکی نباید بهتر میشد؟ داروها انگار تاثیری نداره حتی باکلوفن هم دو روز اول فقط روش اثر کرد دکتر توروخدا بگید چیکار کنم که خوب بشه
و اینکه اس امپرازول مهمه که ناشتا داده بشه؟ ناشتا یعنی چند ساعت جیزی نخوره
ایا تاب برقی که به صورت عمودی حرکت میکنه ضرر داره پاسه ریفلاکس

سلام حرکت تاب کودک باید افقی باشد
اگر تست کلپروتکتین مدفوع مثبت باشد, باید تست حساسیت شیر و غذا انجام شود و سپس در مورد قطع شیر مادر , تغییر شیر خشک و رژیم غذایی کودک براساس تست تصمیم بگیرید
دمای اطاق باید زیر 25 باشد

ازوممرازول باید 20 دقیقه قبل و بعد کودک شیر نخورده باید