ح.م
عنوان :

ناباروری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
وقتتون بخیر من 33 ساله سلیاک دارم و الان 5 ماه که پیشگیری ندارم ولی باردار نشدم ازمایشاتی انجام دادم که براتون ارسال میکنم نظرتون لطف می کنید بفرمایید.پریودیهام سه ماه نامرتب

عزیزم بالانس هورمونی بدنتون به هم خورده برای بارداری نیاز به کمک دارین وباید دارو بگیرید ازمایش همسرتون نرماله

امکان داره بفرمایید که چه دارویی مصرف کنم
و خانم دکتر من خیلی ویتامین دی پایین است
من چون سلیاک دارم عر دارویی برای من خوب نیست
و من 14 دی از شما نوبت گرفتم ولی خیلی دیر
و ازمایشات دیگری هم لازم که من انجام دهم

بله عزیزم هم ازمایش و هم دارو نیاز دارید حتما یه جلسه حضوری حداقل مطب گاندی تشریف بیارید که بهتون دارو بدیم وازمایشهای تکمیلی رو انجام بدین