ن.ا
عنوان :

یبوست و بی اشتهایب

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام وقت بخیر اقای دکتر از شهرستان مزاحم میشم دختری 3ساله دارم که وزنش12کیلوو قدش 93سانتی متر میباشد. که کم اشتها بوده از نوزادی هم اکثرا شیر مادرش رو میخورد تا 2سالگی و از 2سالگی به بعدش شیر پاستوریزه رو جایگزین شیر مادرش کردیم.که وابستگی شدید پیدا کرده که غذا رو خیلی کم میخورد.اوایل رفلاکس معده هم داشت که اون خوب شد.ولی الان یبوست اذیت میکنه.که براش دارو گرفتیم 3ماهه داره مصرف میکنه شربت لاکتولوزکه هر وقت یبوست داشت بهش میدادیم.بهتر بود ولی الان 1هفتس دوباره یبوستش شدید شده که سرما خوردگی هم گرفته و دارو هم بهش میدیم.(گفتم شاید مال دارو سرماخوردگی باشه یبوستش تشدید شده) پوستش هم خشک و یکی دو تا جوش داره . لطفا راهنمایی کنید در مورد کم اشتهاییش و یبوست شدیدی که داره ممنون میشم.با تشکر
درضمن آقای دکتر تا یکماه پیش استفراغ هم داشت

سلام عامل اصلی ریفلاکس معده, خسوی پوست, یبوست , بی اشتهایی و اختلال رشد کودک حساسیت به شیر است و تا زمانی که به کودک شیر مادر یا شیر ماستوریزیه میدهید این مشکلات ادامه دارد

تنها راه کنترل علائم و بهبود نسبی رشد کودک قطع کامل شیر و لبنیات گاوی است که سه ماه بعد از قطع آن علائم بتدریج از بین خواهد رفت .

با تست مدفوع و تست حساسیت به شیر میتوانید تشخیص را تایید کنید