س.ح
عنوان :

جواب سونو گرافی غالب

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر خسته نباشین داروی تحریک گرفته بودم ازتون جواب سونو گرافی من که در روز 12 پریود انجام دادم . امپول ازاد کننده احتیاج دارم چطوری باید تهیه کنم و روز چهارده پریود باید تزریق بکنم

عزیزم دوتا فولیکول خوب دارین
امپول hcg5000واحدی رو بزنید دوتا همزمان

اگه متخصص زنان دارید اطرافتون بگین براتون بنویسه یا از داروخانه بپرسید اگه میشه من توی یک برگه براتون بفرستم قبول میکنن

روز چهاردهم باید بزنم خانم دکتر ؟؟ خانم دکتر شما لطف میکنین بنویسین تو یه برگه همراه مهر و امضاتون ببینم داروخانه قبول میکنه یا نه ممنونم
خانم دکتر ازمایش همسرمه امیدی هست یا نه دارو نوشته بودین براش تموم کردن بعد ازمایش رفتن

عزیزم من تهران نیستم الان مهرم رو ندارم ولی تونستم برات میفرستم
امپول روز چهاردهم،ازمایششش بهتره ولی دارو بخوره

قربان شما خانم دکتر عزیز که روز تعطیلی هم جواب مارو میدین ممنون از زحماتتون ❤❤❤❤
خانم دکتر روز سیزدهم بزنم ایرادی که نداره ؟؟