ی.ی
عنوان :

خلط گلو

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
من پسرمو یه هفته پیش واس سرفه و خلط سینه آورده بودم مطبتون واسش زیترومکس، نئوتادین و اسپری بکلکس، ونتالکس بهش دادین گفته بودین 5 روز استفاده کنم زیترو مکسو 5 روز استفاده کردم ولی بقیشو تا امروز استفاده میکنم اما خلطش هنوز کامل از بین نرفته فقط کم شده آیا میتونم بازم زیترومکس بهش بدم تا کاملا خوب بشه و کل داروهاشو تا چه مدت میتونم بهش بدم اگه خوب نشه
الان سه روزم هست هر روز استفراغ میکنه هر صبح داروی رفلاکسشو میدم ولی وقتی غذا بهش میدم کلا برمیگردونه الان 7 ماهشه

زیتروماکس قطع شود و بقیه داروها ادامه یابد

فقط داروی ریفلاکس چی مصرف میکند

Nexium

شربت موتیلیوم شبی 1/5سی سی بدهید البته نکسیوم ادامه یابد

ممنون آقای دکتر