ش.م
عنوان :

آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر خسته نباشید
بخاطر نرمی حنجره ویتامین دی ترزیا و بونکال و ویتامین بی توتال نوشتین برا پسرم چون بمدت 2 ماه dhaروزی یک سی سی بهش داده بودم فرمودین چکاپ شه طبق ازمایش دز داروها رو مجدد مشخص می کنید
عکس ازمایش رو میفرستم براتون
و اینکه قطره سیدرال گرفتیم عکسشو میفرستم لطف کنید ببینید اصله یا ن؟
و چن تا سوال داشتم اول اینکه دکتر مدفوع پسرم دو سه بار در روزه ک خشکه و زور میزنه و موادی ک تو غذاش بوده مثلا عدس یا ذرت یا هویچ تو مدفوعش پیداس این نشانه سوءجذبه؟
و موقع شیر خوردن بعضی اوقات موهای خودشو میکشه این دلیل خاصی داره؟
و انگشت پاش مخصوصا شستش پوسته پوسته میشه نشانه کمبود ویتامینه یا بخاطر تلاشش واسه چهار دست و پا راه رفتنه ؟
ساشه بونکال ک نصفشو مصرف کنیم بقیش چون باز شده قابل مصرفه؟
و دکتر افتاب گرفتن از روی لباس موثره؟دکتر بعضی وقتا نصف شب بیدار میشه و گریه میکنه بعد ی ربع اروم میشه و بخاب میره بنظرتون مشکل خاصی داره؟
ممنون از لطفتون
پسرم 8 ماهشه و 10 کیلو وزنشه
دکتر dha هم میتونم بهش بدم ؟ب چ مقدار؟

سلام این علایم تماما نشانه های التهاب روده به علت آلرژی به لاکتوز یا ماده غذایی خاصی است که کودک به آن واکنش آلرژیک نشان میدهد و در برخی موارد این مسئله باعث بروز علائم سو نذر خواهد شد
باقی ساشه بون کال را روز بعد استفاده کنید
آفتاب باید مستقیم به پوست کودک برخورد کند تا جذب شود
کابوس های شبانه دراین سن طبیعی,و علت بیدار شدن در خواب است
پوسته شدن انگشت علت اگزما و قارچ پوستی است که با اوره یا وازلین و کلوتریمازول میتوانید آن را کنترل کنید روزی دوبار برای 2 هفته بزنید
کشیدن موها در زمان شیر خوردن به صورت عادت در کودکان لاکتوزی دیده میشود
سیدرال در داخل ایران تولید میشود و باید مراقب تغییر رنگ دندان باشید و حتما دندان را با آب بشورید

آزمایشات برای یک کودک طبیعی است و فقط نشانه آلرژیک بودن کودک است
آهن روزی یک بار 20 قطره
ویتامین دی 4 روزی 400 واحد مثل ترزیا روزی یک قطره
دی اچ آ محدودیت زمانی ندارد و روزی 5 قطره میتوانید ادامه بدهید
بون کال روزی نصف ساشه و بی ویتال روزی 10 قطره ادامه دهید