ن.ا
عنوان :

نتیجه ازمایش الرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام پسرم یک سال و سه ماه دارد و عدم تحمل لاکتوز شما براش ازمایش نوشتید این جواب آزمایش ممنون میشم توضیح بدید که چه چیزهایی منع و چه چیزهایی بلامانع است و آیا میتوانم شیرخشک معمولی نان بهش بدم.واگه هنوز خوب نشده تا کی این موضوع ادامه دارد؟سپاس

سلام کودک هنوز به شیر و سویا حساسیت دارد و احتمالا تا 5 سالگی به طور نسبی مصرف شیر و سویا باعث تشدید یا برگشت ریفلاکس خواهد شد
شیر رژیمی,را باید ادامه دهید و بجز شیر و سویا سایر نداد غذایی اشکالی ندارد

🙏