م.ه
عنوان :

بیمارتون از ابهر

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید وقتتون بخیر .
اقای دکتر نمیدونم پیام قبلی من برای شما نشون داده میشه یا نه ک یادتون بیاد مشکل پسرو .
اهورا 11 ماهه سابقه رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز دلشت .
باکلوفن و نکسیومش رو قطع کردید و فرمودید ک درمان سو جذبش رو شروع کنیم ..
با شروع دارو هاش . شب هااز خواب بیدار میشه و شدید گریه میکنه . خیلی زیاد و اصلا اروم نمیشه تا ی تایمی . و کلا خوابش نا ارومه بجز اون گریه شدید
.و تو همین چند روز همش تو خواب ب شکم برمیگرده . و از شدت درد پاهاشو ب زمین میکشه و انگار بخواد تو خواب و بیدار چهار دستو پا جلو بره ولی نمیتونه . . . ولی روزا خداروشکر خوبه .نمیدونم مهمه یا حساسیت مادرانه س ولی حس میکنم که بیشتر زمین میخوره و تعادلش یکم کمتره .البته اطرافیان قبول ندارن اینو
نمیدونم با قطع باکلوفن اینجوری شده یا با شروع داروهای جدید . . . اقای دکتر الان من نمیتونم بهش شیر پاستوریزه بدم؟ ؟ بستنی اینا بدم یا نه
مکمل امگا3 چطور ؟؟؟
خیلیم تو خواب میپره

سلام امگا 3 روزانه 3 سی سی اشکالی ندارد
عدم تعادل حتی اگر وجود داشته باشد تا ماه 16 طبیعی است
جای کودک باید خنک باشد و زیر 24 درجه و برای بی خوابی شبانه از شربت گاویسکون 2 سی,سی همراه شربت کیدیس اسلیپ ( شربت خواب کودکان ) 3 سی سی میتوانید بدهید .
شیردهی شبانه باید قطع شود و وسایل خواب کودک پنبه ای باشد و فاقد پرز و کرک
دارو های سو جذب باعث عدم تعادل یا بی حالی نمیشود

مصرف لبنیات تا 3 ماه بعد از قطع شیر از سینه میتواند باعث تشدید یا برگشت ریفلاکس شود ولی ن است و دوغ معنولا مشکلی ندارد و میتوانید امتحان کنید