ع.ع
عنوان :

درد در ساعد

متخصص ارتوپدی
سلام من یه بدنساز حرفه ی هستم ولی اصلا ساعد کار نمی کنم و قهرمان مچ اندازی هم هستم ولی اخرین بار خیلی فشار افتاد دستم و یه دردی از داخل ساعد شروع میشه بعد میزنه به پشت بازو و دلتوئید ها خلاصه کل دستم درد میگیره و یکم بی حس میشه و هنگام تمرین سینه و قدرتی خیلی اذییت می کنه می خواستم بدونم دلیلش چیه و چی کار باید بکنم بعد یه هفته درست میشه ولی اگه بازم مچ بندازم این درد دوباره میاد سراغم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

درود.
فعلا مدتی از فشار به ساعد خودداری کنید.
حدود 2تا 3 هفته و اندام تحتانی بیشتر کار کنید تا بالاتنه و از مسکن خوراکی مثل ملوکسیکام روزی 1 عدد استفاده کنید
در صورت عدم بهبودی نیاز به بررسی بیشتر وجوددارد

خیلی ممنون دکتر مرسی