س.پ
عنوان :

مدفوع همراه خون و بلغم

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید.
دخترم چهار ماه و بیست روزه است. از سه ماهگی دفع خون داشت در حد خیلی کم ( 1 الی 2 میلی متر اندازه ذرات خونی تو پوشکش بود در حد دو تا سه ذره) به دوتا فوق تخصص نوزادان مراجعه کردیم هر دو آلرژی به پروتین گاوی تشخیص دادند و چون شیر مادر میخورد برای من رژیم بدون شیر گاو در نظر گرفتن و شربت کتوتیفن هر شب 1.5 سی سی . با قطع لبنیات گاوی و گوشت قرمز و تخم مرغ به مدت سه هفته وضعیت دخترم خوب شد و دیگه خون ندیدم ولی بعد به طور ناگهانی دوباره خون تو مدفوعش دیده شد که باز بردم پیش یه پزشک دیگه که هر دو پزشک هم اتفاق نظر داشتن که باید به دختر شربت زادیتن یا کتوتیفن بدم برای مدت نامعلوم. باز دو هفته گذشت و من به توصیه یکی از متخصصین پنیر و گوشت گوسفند مصرف کردم بعد پنج روز دوباره علایم برگشت الان با گذشت دو هفته از قطع مصرف اونا هم چنان گهگاهی خون میبینم ولی خیلی خیلی کمه طوری که زیاد قابل تشخیص نیست .
دو روز قبل پزشک براش قطره آهن فروکیدز تجویز کرده دوبار بهش دادم رو صورتش و دور دهانش چندتا جوش زده نمیدونم به خاطر قطره است یا همون آلرژی به شیره که ادامه داره.
دخترم وزن تولدش 3 کیلو بود الان 7.250 هست و مشکل دیگه ای هم غیر از گهگاهی دفع خون نداره که با وجود رژیم من علتش برام غیر قابل تشخیصه با وجود اینکه دارو هم بهش میدم چرا دفع خون بر طرف نشده ؟ زادیتن رو ادامه بدم به نظرتون؟ قطره آهن رو چطور؟
در ضمن آقای دکتر شما شروع غذای کمکی رو صلاح میدونید؟

با سلام . دفع خون خیلی کم اصلا مهم نیست مخصوصا اگر مثل الان خوب وزن گرفته و علامت دیگه هم نداره.
در ضمن زیر شش ماه شربت ستیریزین و ...ندید
خودتونم اگر با مصرف شیر و لبنیات گاوی و گوسفندی خون زیاد دیدید رعایت کنید در عیر اینصورت نیاز به حذف شیر و لبنیات از رزیم ندارید
فقط قطعا توصیه میکنم فست فود و سیر و پیاز خام مواد کنسروی سس ها را مصرف نکنید.
بقیه غدا ها رو زمانی قطع کنید که ببینید با مصرفشون خون زیاد یا علائم پوستی و گوارشی زیادی ببینید

ممنون آقای دکتر شما کدوم قطره ی آهن رو صلاح میدونید چون با مصرف فروکید خیلی مدفوعش کف دار و بلغمی شده خیلی کم هم خون دیدم دوباره

از شش ماهگی اهن شروع کنید . مثلا قطره آیروویت یا قطره فروزوفر

بدون قطره ی آهن میتونم غذای کمکی بدم ؟

بعد از شش ماهگی هم قطره اهن بدید کافیه بطور کلی از 4 تا 6 ماهگی میشه آهن شروع کرد اما معمولا بعد از 6 ماهگی شروع میشه