ن.ا
عنوان :

رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید .
دخترم محیا 14 ماه و 4 روزشه .
وزن تولد 2830 .
وزن الان 10 کیلو .
رفلاکس پنهان داره .پنج دقیقه شیر میخوره .در طول روز5/6 گاهی تا 7 بار هم شیر میخوره الخصوص موقع دندون در اوردن .
یک سالگی اوردم مطب شهران . فرمودید بچه سالمیه فقط ورم معده داره .فرمودید دو تا 3 بار شیر بدم هر چقدر تلاش میکنم نمیشه میوه غذاش همیشه امادس ولی نمیشه خیلیییی مقاومت میکنه ک شیر نخوره بجاش غذا یا میوه بخوره .
دارو پریت 20 نصف صبح .باکلوفن 10 نصف شب .شربت رانتیدین عصرها میدم فرموده بودید زادتین بدم دادم هم اشتهاش زیاد شده بود شبها تا دم صبح شیر نمیخوره ولی با این دارو شیر میخواست هم چنین خوابشو زیاد کرده بود گیج خواب بود دارو قطع کردم بهتر شد .
در طول روز دو بار میخوابه یک بار ساعت 13 .یک بار عصر ساعت 19 .قبل از خوابش با شیر میخوابه ،جدیدن مثل اینکه اثر دارو کم شده خوابش سبک میشه از خواب میپره .امکان هست دوز دارو تغییر بدید.؟
ب نظر شما چ زمانی از شیر بگیرم .؟

سلام موت زمان استاندارد برای تغذیه با شیر در کودکان ریفلاکسی بین 15 تا 17 ماه است و بعد از قطع شیر و از بین رفتن وابستگی کودک شاهد افزایش,اشتها و کاهش و قطع علائم بعد از 3 تا 4 هفته خواهید بود و درآن صورت نیا اتید داروهای,کودک را بتدریج قطع کنید

درصورت بی قراری تا آن زمان میتوانید بکلوفن را نصف غروب و پریت را یک عدد شب ها امتحان کنید و نازنین باشید جای کودک خنک است و وسایل خواب کودک فاقد پر و پشم و کاموا باشد

آزمایش کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع و غذای هضم نشده میتواند نشان دهنده میزان کنترل التهاب روده و ریفلاکس پنهان کودک باشد

چرت زدن یا خوابیدن ساعت 7 عصر باعث اختالال خواب شبانه کودک میشود