س.ع
عنوان :

بی اشتهایی کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر مقدادی عزیز .اقای دکتر دختر پانزده ماهم هیچ تمایلی به خوردن غذا نداره فقط شیر خشک میخوره دوسه روز به زور بهش دادم کاملا متوجه شدم داره وزنگیریش بهتر میشه ولی خیلی اذیت میشد جیغ میزد انگار دارم شکنجه اش میکنم .هر چقدرم مقاومت میکنم که شیر بهش ندم در نهایت تسلیم میشم چون غذا رو بس میزنه فقط شیرمیخاد خیلی ام بد دارو میخوره ارژیتال که فرمودید برای قدش بدم نتونستم بدم از بس جیغ زد وعق زد تابالا اورد .پروتیین وی چی هست ؟ میتونم بهش بدم اقای دکتر شربت راسیپ هم دادم ولی فایده نداشت رانیتیدین وامپرازولم دادم به تجویز شما ولی بد قلق تر ازین حرفاست .حالا شما بگید چیکار کنم .پروتیین وی چه مارکی بدم لاقل پروتیین دریافت کنه .ممنون از دکتر عزیز
در ضمن اقای دکتر وزنش دوازده وقدش 74 خیلی کوتاه مونده ببشتر نگران قدشم .اگه دارویی باشه که روی قدش تاثیر صد درصد بزاره با زور بهش میدم ممنون میشم راهنمایی کنید
اقای دکتر پنتو پرازول بهش بدم ؟؟

سلام اولبن اقدام در مواردی که کودک وابستگی غیر عادی به شیر یا توقف در مرحله نوزادی از نظر تکامل حسی و عصبی دارد قطع کامل شیردهی از سینه یا شیشه بعد از 15 ماهگی است و بعد از قطع شیر دو هفته بعد کودک رشد طبیعی قد و وزن را در سر خواهد گرفت و این علائم نشانه های بارز بی اشتهایی عصبی و وابستگی به مکیدن است که علت دسترسی در کودک دارد .
پروتئین وی و آرژنین و منیزبوم همراه آفتاب مستقیم و ویتامین دی 3 به تحریک رشد قدی کودک کمک خواهد کرد .
و