ن.ذ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر من سوالمو در مورد دخترم پرسیدم چندروز پیش ازتون 4/5 ماهشه و خس خس سینه داره الان اس امپرازول میخوره ناشتا و شیرشم اپتامیل اچ ا بود که شما گفتین پپتی چونیور بخوره و گفتین باکلوفن و نکسیوم و زادیتن بخوره ، شیر خودمو دوهفتس نمیدم بهش ولی با توجه به اینکه همچنان خس خس سینه و ابریزش دهان کف مانند داره میخوام دوباره شیر خودمم بهش بدم ،الان سه روزه شیرشو عوض کردم امروز مدفوعش مثل لجن بود سبز خیلی تیره و به سختی از روی بدنش شیته میشد و خس خس رو داره همچنان ،ایا این مدل مدفوع نشانه چیزی هست و اینکه من این داروهایی که گفتینو چجوری و چقدر بهش بدم ؟در ضمن شما گفتین تست مدفوع هم باید بده که من تاقبله اون میخوام داروهارو بهش بدم واینکه شیر خودمو با رعایت رژیم بدم ؟ممنونم از پاسخگویتون

سلام شیر مادر همراه شیر پپتی جونیور و شربت زادیتن روزی دوبار 1 سی سی و نکسیوم روزی دوبار 1/4 قرص 20 میل و بکلوفن روزی دوبار 1/8 قرص در مواردی که کودک بی قرار است منعی نخواهد داشت

استفاده از بخور گرم. نور آفتاب مستقیم و ویتامین دی 3 , مدیریت آلرژی و ماساژ مجرای اشکی و مدیریت و آلرژی برای جلوگیری از اسم و برونشیت ورابت کودکان الزامی است

درصورت کلپروتکتین مدفوع بالای 200 یا وجود خون یا بلغم یا چربی داخل مدفوع که نشانه های التهاب روده و سو جذب هستند . درمان سو جذب با استفاده از آنزیم های گوارشی و مکمل های رشدی به جلوگیری از توقف یا کاهش رشد کمک خواهد کرد .

کودکانی که دارای سابقه به حساسیت شیر هستند ماه هفتم به بعد است آلرژی غذایی توصیه میشود .