ه.م
عنوان :

سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام . من و مادر هیراد 8ماهه آنفلوآنزا گرفتیم و علی رغم رعایت هیراد خیلی باحال و هرازچندگاهی سرفه می کنه

با تشکر از مشاوره شما
ببخشید اگه میشه شرح حالتون رو واضح تر بیان کنین

بی حالی ، سرفه دارد اما کم . تبش رو 39 بود شیاف استامینفون گزاشتین اومد رو 37٫5
چهل دقیقه ای میشه شیاف گذاشتیم

شیر خوب میخوره؟سرفه هاش خشک یا خلط داره؟چند روز ه علائمش شروع شده؟

شیر خشک اپتامیل میخوره، آره خورد
سرفه های خشک و علایمش از امروز شروع شد
عصر خیلی بدن درد داشتم مخصوصا کمر درد اما الان خیلی بهتر هستم و فقط گلوم درد می کنه

اگه خوب شیر میخوره فعلا مشکلی نیست
وزن فرزندتون چقدره؟

واسه فرزندتون واکسن انفلوانزا زدین؟

8٫400 کیلوگرم . ما از اینکه دچار سرماخوردگی شده باشه نگران هستیم .

احتمالش زیاده از شما گرفته باشه،فعلا واسش هر 4ساعت اگه تب داشت شیاف استامینوفن 125،اگه تیم نداشت نداشت هر 6ساعت تا 48ساعت.در اولین فرصت به متخصص کودکان مراجعه کنید

یعنی هیچ داروی دیگری نیاز نیست .

واسه سرفه هاش می تونید شربت سیتریزین 1تا2سی سی هر 12ساعت بدین
اگه گرفتگی بینی داره قطره یا اسپری بینی دکوسالین هر 4ساعت استفاده کنین
اگه دستگاه بخور دارین روشن کنین

بجای شیاف میتونم از قطره استامینوفن استفاده کنیم؟

میشه ولی شیاف تب رو بهتر پایین میاره
اسم قطره استامینوفنتون چیه؟
شما کدوم شهر تشریف دارین؟

تهران هستیم . روش نوشته قطره استامینوفن . خیابان ها بسته اند به همین خاطر مزاحم شما شدیم

قطره استامینوفن 17قطره هر 4تا6ساعت (تب تا 4ساعت طول می کشه پایین بیاد نگران نباشید)
بهتره اگه تب داشت هر 4ساعت شیاف استامینوفن،اگه تب نداشت هر 6ساعت قطره آستامینوفن بدین،ایشالا با همین درمان خوب میشه
بعد بهبودی تو اولین فرصت واکس انفلوانزا واسشون بزنین

اوکی . ممنون از لطفتون