گ.ن
عنوان :

بی قراری

متخصص بیماری های کودکان
دکتر سلام من واقعا درمونده شدم.پسرم27 روزشه از 7 روزگیش شما گفتید حساسیت به لاکتوز داره شیرخشک بیومیل تا 15 روز مصرف کرد چون دلپبچه و بیقراری داشت گفتید شیر پپتی جینیور مصرف کنه الان 6 روزه مصرف میکنم همراه قطره ایزوکول و اینفاکول دوروز پیش وفتی ایزوکولو میخورد با ضجه گریه میکرد امروز بهش ندادم با دیروز الان بعد هربار شیر دادن مجدد بیقراه و گریه میکنه.رفلاکسم داره براش رانیتیدین گفتین بدم .بی قراری بعد شیرش واقعا اذیتش میکنه

سلام شروع اثر دارو و شیر خشک حداقل دو هفته است
اگر از,شیر مادر هم استفاده میکند نمیتوان لاکتوز را کامل حذف کرد ولی اگر شیر خشک فقط میخورد با توجه به 3 درصد لاکتوز موجود در شیر پپتی جونیور
میتوانید شیر نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر را جایگزین کنید و یا با رعایت شرایط انتی ریفلاکس و ادامه داروهای مسکن تا 60 روزگی صبر کنید تا بتوان برای کودک دارو های ضد اسپاسم مانند بکلوفن را شروع کرد .

ولی اگر کودک فقط شیر پپتی جونیور را مصرف میکند باید دو هفته زمان بدهید تا اثر لاکتوز شیر قبلی از بین برود و برای اطمینان همچنان بهتر است اگر سونوگرافی از کلیه ها و کیسه صفرا را انجام نداده است آن را انجام دهید ,برخی از نوزادان دارای سنگ یا انسداد در کلیه و صفرا هستند که باعث تشدید دردهای ایماسنی در کودک میشود .

🙏