م.ا
عنوان :

خشکی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید من تقربیا دوسالی هس پوست دستم خشک میشه حتی دکتر هم رفتم امپول هم زدم کرم زدم یه مدت خوب شده ولی باز دوباره شروع شده این راه هم بگم که دستم به گرد و خاک و اب سرد اینا حساس حتی بعضی موقع خیلی بدجوری خارش داره ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم؟

خشکی پوست را باید با کمتر شستن و بیشتر چرب کردن درمان کنید و هرچیز که حساسیت دارید باید دوری کنید از جمله گردوخاک ودر صورتیکه خارش شدید هست داروی خوراکی ضدخارش نیز شروع کنید