م.ن
عنوان :

mohamadnadei11@gmail.com

متخصص پوست، مو و زیبایی
نزدیک 3 ماهی هست سرزانو ها ، آرنج ، ساق و پشت ران و .. دون دون های قرمز خارش دار زده ، دکترهایی که مراجعه کردم دارو های مختلفی دادن ولی فایده ای نداشت ، تشخیص پزشکان اگزما بوده ، آزمایش های مختلفم که دادم کبد و کلیه و ... همه سالم هست فقط در آزمایش خون c3 و c4 پایین بود ، الان هم وضعیت کرونا هست دیگه دکتر نمی تونم برم فقط یک سری سوال دارم لطفا با شما جواب بدید
1-برای گرمای بدنم مخصوصا دست ها چکار کنم
2-حمام ولرم می گیرم اما جوش ها خیلی قرمز درخشان تر می شن نکنه که استفاده از این دمای آب ضرر داره
3-چند لیوان آب باید در روز بنوشم
4-آیا خاراندن باعث می شه این جوش ها تکثیر داشته باشن چون در طول این بیماری نتوانستم از خاراندن دست بردارم

در آخرم چون ضعف سیستم ایمنی دارم و بیرون نمی شه رفت هر روش و درمان خانگی پیشنهاد می دید برای بهود بگید
ممنون

اب ولرم تر و ماندن کوتاه مدت دو حمام توصیه میشه، دم نوش بابونه و گل ختمی و پنیرک هر روز برای گرمی دستها خوبهء،پماد کلوبتازول و کرم پسو توپاز روزی سه بار، قرص زردچوبه روزی یکی، خاروندن ممنوع و قرص تلفست برای کاهش خاروندن