م.س
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر وقت بخیر
دانیال یک ماه دیگه سه سالش میشه ولی متاسفانه با وجود بیماری های که این مدت هی دچارش شده وزنش تازه رسیده به دوازده کیلو و ششصد! زیاد کرده کم کرده ، وزن تولدش سه کیلو بوده، این قضیه خیلی ذهنم رو درگیر کرده متاسفانه و خیلی هم اهل غذا نیست، اهل دارو هم نیست که شربت اشتها بدم بهش، راسیپ رو اصلا تو دهنش نمیکنه، اگر گزینه دیگه ای وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید .
مورد دوم اینکه از جمعه شب تب کرد من بهش قطره پاراکید دادم،شنبه اصلا تب نداشت، دیشب و امشب دوباره تب داره خصوصا تو شب که خوابه و البته بهش پلارژین هم دادم ولی هنوز تب ادامه داره، هیچ شکایتی هم از گوشش نمیکنه که بگم گوش درد داره، ولی بینیش شدیدا گرفته میشه، ممنون میشم بفرمایید که چیکار کنم
منظورم شربت پاراکید بود
وشما فرموده بودین دیگه بهش مولتی ویتامین ندم ولی جون غذا خوب نمیخوره و وزن نگرفته بازم بهش ندم؟ ایا تاثیری داره تو اشتهاش؟ ولی نمیدونم ویتامین دی باید بهش بدم یا نه خصوصا که تو این فصل بیشتر توی خونه ست و آفتاب هم کمتره

در مدت بیماری بهتر است به درمان تمرکز شود و دادن قطره ها تعداد داروها را زیاد میکند البته دادن ویتامین ها و آهن در طی بیماری منعی ندارد

در مورد تب با همان پاراکید تب را کنترل کنید و اگر قابل کنترل نبود جهت معاینه بیاورید پلارژین هم داروی گیاهی است که در طی مدت سرماخوردگی به درمان کمک می کند برای گرفتگی بینی قطره نازوفرین هر شش ساعت دو قطره در هربینی تا چهار روز بدهید

برای اشتها استرس و نگرانی نداشته باشید در هر حال اشتهای غذا و میل به غذا به لذت بردن از غذا و نیاز به انرژی ربط دارد و تحت تاثیر تنظیم داخل بدن است شما فقط غذای healthy diet بدهید جهت سلامت نه برای فقط وزن گرفتن و البته اشتها و وزن گیری بچه ها تغییر می کند بهتر است هر شش ماه از نظر وزن وقد کنترل شود اگر نیاز داشت بررسی یا دارو یا برنامه غذایی داده شود

دکتر خیلی ممنونم از راهنماییتون
ماشالله خیلی پر انرژی و فعاله
حتما برای سه سالگیش مزاحمتون میشم