ث.ق
عنوان :

بیماری پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام خدمت شما دکتر گرامی زنی هستم 45ساله نزدیک به چهار ساله که دچار لکه هایی سفید روی دست ها وپاهایم شدم تا کنون درمانهای زیادی از پزشگان متخصص ودکتر های طب سنتی گرفتم اما نتیجه ای نداشته درطب سنتی با رژیم درمانی وزالو درمانی تازه بیشتر شدند اما شنیدم که دارو های ترکیبی جواب میده خواهش می کنم چون من ساکن شهرستان هستم وامکان آمدن به تهران برایم مقدور نیست اگه لطف نمایید بتونم از طریق پست داروی ترکیبی را دریافت کنم در حق این حقیر خیلی بزرگواری می نمایید یک عکس از لکه های دستم برایتان ارسال می کنم خواهشن آن را در دید نگذارید روی پاهای چند لک هست ویک لک روی پیشانیم بی صبرانه منتظر کمک شما هستم

عزیزم شما مبتلا به ویتیلیگو هستین

بر اساس وسعت بیماری و محل های درگیر درمان های بسیاری وجود داره که باید زیر نظر متخصص پوست استفاده شوند

نمی دونم در کدوم شهر تشریف دارین که کمکتون کنم برای مراجعه به متخصص پوست

سلام خانم دکتر با تشکر از پاسخ شما من در شهر خرم آباد لرستان زندگی می کنم خیلی سپاسگزار می شم اگه کمکم کنید منتظر پاسخ شما هستم
سلام خانم دکتر مرا ببخشید هر روز رو به این امید به شب می رسانم که از شما دستوری برای درمان دریافت کنم این مشگل ویتیلیگو واقعا عذاب آور است از ترس اینکه روی صورت منتشر نشه چون یک لک روی پیشانیم افتاده خواهش میکنم داروی ترکیبی به من معرفی کنید

عزیزم تجویز دارو حتما باید زیر نظر پزشک باشه لطفا به متخصص پوست مراجعه کنید در خرم آباد داریم همکاران متخصص رو