ن.س
عنوان :

سردرد و عدم اعتماد بنفس

متخصص روانپزشکی
دختری 28ساله هستم،پزشک تازه فارق التحصیل،از مدتها قبل دچار سردردهای پیاپی و فراموشی شدم،با تشخیص سردرد تنشی یه دوره هم دارو مصرف کردم اما فقط کمی از شدت سردرهایم کاسته شد،بیشتر از سردردها فراموشیهای مقطعی در زمینه کارهای روزانه و حتی درسی عذابم میده،اعتماد بنفسم هم خیلی کمه،واقعا نشانه های افسردگی رو در خودم احساس میکنم اما تمایلی به مصرف فلوکستین یا قرصهای مشابه ندارم،دوست دارم با توجه به سطح تحصیلاتم اعتماد بنفس،نشاط و انگیزه و توان جسمی بالایی داشته باشم،واقعا نمیدونم باید چکار کنم،میترسم در حرفم به مشکل بربخورم هم بخاطر سردردها وفراموشی وهم به دلیل عدم اعتماد بنفس و حالت سستی و خستگی در انجام امور،خیلی مستاصل شدم،لطفا راهنماییم کنید.

ببخشید صدایی برای من ارسال نشده

سلام به شما
خانم سالم با توجه به علائمی که می گید به نظر میرسه درجاتی از اختلالات خلقی و اضطرابی رو دارید
برای ارزیابی بیشتر حتما لازم هست که به صورت حضوری مراجعه به روانپزشک داشته باشید برای معاینه و ارزیابی جامعتر
اگر لازم شد برای مدتی براتون درمان دارویی گذاشته بشه

در کنارش جلسات سایکوتراپی هم میتونه براتون شروع بشه

خیلی ممنون و متشکر از شما
من دو دوره نورتریپتیلین و یک دوره فلوکستین در گذشته مصرف کردم
سیتی اسکن از مغز هم گرفتم که مشکل خاصی گزارش نشد
داروها رو تحت نظر م
داروها رو تحت نظر متخصص نورولوژی مصرف کردم

بسیار خب
در کنارش جلسات سایکو تراپی رو میتونید شروع کنید