گ.ن
عنوان :

بی قراری

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر پسرم 1 ماهشه خواب خوبی نداره علائم گوش درد از خودش نشون میده یهو جیغ میزنه و دستاشو به سمت گوشاش میکشه از خوابم میپره همینه موقع خوابیدنشم با گریه دستشو سمت گوشش میبره بعد خواب میره

سلام
خیلی خیلی بعید هست که بیقراری بخاطر درد گوش باشه , این سن دلدردهای کولیکی شروع میشه که غروب و شب بدتر هست معمولا, تا سه ماهگی هم رفع میشه, با حرکت توی ماشین و تاب دادن بچه و بعضی صداهای خشن مثل سهشوار بهتر میشه, قطره ی کولیف روزی سه بار 15 قطره بدید و نوشابه و قهوه وشکلات و چای پررنگ و غذاهای نفاخ کمتر بخورید اگر شیردهی می کنید.
این سن بچه با اعضای خودش آشنا میشه اینکه اینجور وقت ها دست به گوشش میبره عادته براش, کمترین عفونتی اگر وجود داشته باشه حتما تب می کنه