ن.ص
عنوان :

خشکی پوست و جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض ادب. خانمی هستم 29 ساله، در دوران شیردهی هستم. مدتی است شدیدا به خشکیه پوست دچار شدم. مخصوصا دست هایم و به علت اینکه مدام بخاطر کارهای بچه، باید دستهایم را بشورم این خشکی ادامه پیدا میکند و گاهی تشدید میشود. در برخورد با گرد وخاک هم دانه های قرمز روی پوست دستم ظاهر میشود و سوزش دارد.همچنین پوست صورت و لبها و پاها به خصوص کف پا هم خشک شده است. جدیدا روی صورتم نیز جوش های بزرگ و دردناک میزند که اکثرا در ابتدا زیر پوست هستند و سر ندارند . لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم
ببخشید اقای دکتر، موهام رو هم چند وقتیه دکلره کردم و قبلا چرب بود اما الان به خصوص ساقه ی موهام بسیار خشک و شکننده شده و با برس کردن خورد میشه. چه شامپویی مناسبه استفاده کنم؟
اگر میشه راهنماییم کنید.