ف.ع
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشین پسرم مریض شماشت و25روزه ایزومیل مصرف میکنه 12ماهه باوزن تولد 2کیلو 850و حال 7کیلو 800گرم که تحت درمان بود که سرما خورد و 200گرم وزنش افت کرد
تبش تا38نیم تا 5روز ادامه اخرش رفع شد ودوبار سرم سفتراکسیون و4روزه ازیترامایسین وشربت ایورا مصرف میکنه تبش بعد 5روز بند اومد ولی خس خس سینه و سرفه خلط دار وگرفتگی صدا وبیحالی فعلا ازبین نرفته و دورز هست اسهال گرفته که براش دوروزه نصف ساشه سابولار میدیم سه روزه تو خواب بدجور عرق میکنه گاهی چشاشو به هم نزدیک میکنه انگار اب چشماش کم شده،اقای دکتر شما گفته بودین امکان حساسیت به ایزومیل برپایه سویا هم امکان داره بده چون پسرم باز تو این 25روز وقبل سرماخوردگیش وزنش بالا نرفت و باز پشت وسرشو میخوارونه،شیرخشک نکوییت در دسترس وجود دارد میتوانم جایگزین ایزومیا کنم یا بزارم اسهالش درمان بشه بعد،باکلوفن 1/4شب به مدت 10روز هم دادم اما بعد سرماخوردگی یهوویی دیگه قطع کردم ،برای درمان اسهال وخس خس سینه و سرفه خلط دار ایا ازیترامایسین وایورا را که 4روزه هست میدم ادامه بدم واینکه چرا پسرم اینقدر توخواب عرق میکنه وایا نکوییت را شروع کنم یا بعد بهبودی اسهال بهش بدم،
موقع خوردن ایزومیل هم سرصورتشو و گوششو میکشه
صداش گرفته،هر روز یک یا دوبار اسهال داره نه اینکه کاملا بمب اب باشه توش یه چیز های لجزی هم پیداست
امورل 100گفته بوین هم بدم که فعلا نتونستم بگیرم،ممنون میشم درمورد امورل هم توضیحی بدهید که کاربردش برای چیست
پوشاکشو هم زیاد خیس میکنه کمکی نسبت به شیر فعلا کم میخوره واکسن انفولانزا نزدیم شبها باز بیقرا هست
منظورم ادرارش زیاد شده
تو بدنش یعنی شکم و پشتش هم یه تکه هایی قرمز خیلی خیلی خیلی کم نقطه مانند بعد از حمام قابل رویت بود دقیقا جاهایی که تو زمان تب کردن زیاد داغ میشد شکم و پشتش
گاهی وقتی اب تو استکان ممیدم یه جوری قورت میکنه صداش دوسه بارتاپیین رفتنش معلوم میشه یعنی کم میمونه خفه بشه اب به دلش میفته
ولی باشیشه شیر شیر را راحت میخوره
ممنون میشم اگر مثل همیشه کاملا توضیح داده باشین

سلام شیر نیوکیت یا نوترامیژن را میتواتبد شروع کنید
بکلوفن را نباید یک دفعه قطع کنید
از ORS و آب نوشیده و خنک برای جلوگیری از کم آبی بدن استفاده کنید
برای سرفه و خس خس,سینه و آبریزش بینی یا کی می بینی از لیمری سروتاید 125 و اسپری بینی نازونکس استفاده کنید و زیترومکس برای 5 روز کافی خواهد بود .

محل خواب کودک باید دمای زیر 24 درجه داشته باشد و وبتانبن دی 3 و آفتاب را فراموش نکنید.

چون واکسن نزده اید از افرادی که علائم آنفولانزا دارند دور نگهداری و جون آنفولانزای A درحال حاضر شایع است که برای زیر دو سال که واکسن نزده باشند خطرناک است

امورل داروی اختصاصی آنفولانزا است که عوارض و مرگ و میر ناشی از آنفولانزا را در ایران میتوان با آن کاهش داد .به شرطی که به موقع استفاده شده باشد.