ا.ا
عنوان :

اسهال خونی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید. کودکم شش ماهو پنج روزشه و هشت کیلو و هشتصد
و الان پنج روزه اسهال داره دو روز اول اسهال شدید ولی بعدش اسهال خونی بود. البته همون روز برادر من هم که بزرگه اسهال استفراغ گرفت. چند بار بردم دکتر و پیش متخصص گفتن ممکنه الرژی به پروتیین و لاکتوز باشه چون علائم دیگه ای نداره و شیر خشک رو گفتن نان ا ال 110بجای ببلاک ای ار بده ولی اصلا اونو لب نزد بچه دوتا از متخصصها نامه برای بستری زدن اما هر دوباری که بردم بیمارستان بستری نکردن و گفتن ممکنه از رفلاکس باسه دیروز پیش متخصق گوارش بردم خانم دکتر ازمایش نوشتن و مثل بقیه دکترا گفتن که داروهای رفلاکس رو ادامه بدهو شیر خشک اپتامیل جونیور گفتن بده ولی بچه چون از نوزادی ببلاک ای ار خورده و فیبری بوده اینا که خیلی رقیقن رو نمیخوره با بدبختی سی سی سی بهش میدم هر دوساعت دارو هم سفیکسیم صد. موتولیوم رانیتیدین و امپراوزول 20.قطره بی بی کر پودر ام ار اس بهش بده تا شنبه اگه اسهال خونی خوب نشد باید شنبه بستری بشه. بچم داره اب میشه کمکم کنید لطفا

سلام از شیرهای ایزومیل و نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر هم میتوانید استفاده کنید

اگر در منزل با کودک دیگر بیشتر در ارتباط بوده که واکسن آنفولانزا را نزده باشد
کپسول امورل 100 روزی دوبار نصف محتویات کپسول برای آنفولانزای A برای 4 روز حتما توصیه میشود

شربت مترونیدازول و فارکسیم 100 روزی دوبار 2 سی سی تا 5 روز
قطره رامنوفلور 8 فطره روزانه تا 7 روز هم توصیه میشود .