س.د
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر
خانومی 33 ساله هستم از سن بلوغ با جوش در حال مبارزه و درمان هستم اوایل صورت بازو. و پشت جوش های ریز و قرمز داشتم از همون اول به پزشکان زیادی مراجعه کردم با داروهای موضعی کنترل میشد که درمان قطعی نمیشد تا وقتیکه دیگه به سنی رسیدم که این جوش ها اذیتم میکرد پزشکان داروهای موضعی. و آنتی بیوتیک تجویز می کردن اما باز درمان نشد بعد از چند سال درمان به این صورت پیش پزشکی مراجعه کردم که بعد از آزمایش برام راکوتان رو تجویز کردن اما هفته ای دو تا به مدت یکسال که بعد از قطع بلافاصله دوباره شروع به زدن جوش کردم اینبار پزشک دیگری برام به مدت 4 ماه روزی یکی تجویز کردن که هر ماه آزمایش روتین انجام میدادم و بعد از ویزیت ایشون به مصرف ادامه میدادم جمعا 4 ماه و تعداد 120 قرص مصرف کردم و ایشون گفتن 4 ماه کافیه بعد از قطع به مدت تقریباً 15 ماه دیگه نه جوش زدم و نه قرصی مصرف کردم اما دوباره عود کرد اما دیگه بدنم که پشت و بازو باشه جوش نمیزنه اما صورتم کلا جوش های ریز و زیر پوستی و همچنین چرکی ریز میزنم جوریکه انگار کل پوست صورتم شن پاشیده شده حالا همون دکتر برام دوباره قرص تجویز کرده و گفتن دوز مصرف کافی نبوده اما چون در حال حاضر خارج از کشور هستن گفتم از شما مشاوره بگیرم وزنم 55 کیلو هست و دیگه خسته شدم از اینهمه درمان و هزینه در این شرایط و چون تصمیم به ازدواج و بارداری گرفتم می خوام درمان قطعی انجام بدم
از شما خواهش میکنم دوز مصرفی دقیق رو به من بفرمایین ضمن اینکه من هر ماه آزمایش های کبد رو انجام میدم و زیر نظر شما هستم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا دیگه بعد از سالها از جوش ها راحت شم

آقای دکتر روزی دو تا هم میشه مصرف کرد و اینکه بخوام عوارض خشکیش کمتر بشه باید چیکار کنم؟ و هر ماه نیاز به آزمایش هست؟

بله میشه
ولی زیر نظر پزشک متخصص
و با آزمایش ماهانه کبدی و چربی
من توصیه نمیکنم روزی دوتا

میشه از کم به زیاد
یعنی نصفشو روزی یکی و بقیه روزی دو تا؟
مدت زمان مصرف کمتر شه

بله میشه
حتی میشه یک روز یکی، یک روز دوتا
سر خود نه ولی

خب من می خوام زیر نظر شما باشم
چون من الان شروع کردم مصرفو
چون مراسم داشتیم و می خوام دیگه قطع نکنم
آزمایش هم براتون هروقت بخواین می فرستم یا مثل قبل ماهی یه بار
در حال حاضر من چطور مصرف کنم؟

آخه ندیده چی بگم من
بستگی به شدت جوشها،نوع جوشها ،وضعیت هورمونی و خیلی چیزای دیگه داره

خب من براتون توضیح دادم که فقط رو من راکوتان جواب داد و چطور مصرف کردم
از شما می خوام میزان دوز مصرف دارو و چطور مصرف کردنشو راهنماییم کنین چون نمی خوام 300 روز مصرف کنم می خوام زمانش کمتر شه
چون هزینه درمان بالاست و من چون ازدواج میکنم دیگه نمیتونم مصرف کنم باید این دوره درمان رو تموم کنم وگرنه همیشه باید جوش داشته باشم و این از لحاظ روحی اذیتم میکنه

عکس از صورت بفرست
بعد یک آزمایش اولیه تا ببینیم چ باید کرد

آقای دکتر آزمایش که تازه دادم براتون می فرستم
اما گفتین عکس بفرست که من در حال حاضر جوش ندارم اونقدر
چون گفتم که مراسم داشتیم راکوتان شروع کردم
اما الان عکس می فرستم یکم از جوشا که هنوز اثراتش هست ببینین
آقای دکتر این جای جوش هاست
کل صورتم جوش میزنه جوری که انگار شن زیر پوسته
تعداد قرص چی؟
اگه یه روز در میون باشه دو سال طول می کشه
من برام زمان مهمه
یعنی تعداد قرص هم کمتر باشه؟

بله
تا عید یکروز درمیان بخورید و بعدش هفته ای دو روز تا سه ماه
اگر هورمونی نباشه کافیه

پس تعدادش مهم نیست؟
و اینکه من آزمایش های روتین خون رو انجام دادم برای اینکه متوجه بشین هورمونی نیست چه آزمایشی باید انجام بدم؟ همون آزمایش خون نشون میده یا آزمایش جدایی نیاز هست؟
و اینکه من قبلاً 4 ماه هر روز مصرف کردم یعنی 120 عدد اما باز برگشت
به نظرتون این روش که شما میگین تعداد و دوز کمی نیست که باز دوباره بعد از دوره مصرف دوباره عود کنه؟

جوش هورمونی آزمایش نداره.با معاینه معلوم میشه از روی شکل و محل و زمان جوشها

نزدیک به زمان پریود که همه خانومایی که استعداد جوش دارن کمی جوش میزنن و من هم وقتی راکوتان می خوردم نمیزدم اما اگر نخورم نزدیک پریود هم میزنم و غیر از اون کل صورتم هم جز زمان پریود میزنه
و یه نکته دیگه اینه که زیر چونه نزدیک گردن هم موقعی که راکوتان مصرف نمی کردم میزدم
؟؟؟

فعلا همون جور که گفتم تا وقتی ببینم از نزدیک

آقای دکتر یعنی واسه من 6 برابر وزن نیاز نیست مصرف بشه؟