ش.ا
عنوان :

نتیجه تست رست کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام و وقت بخیر خدمت جناب دکتر گرامی. پیشاپیش ازینکه زمان ارزشمندتونو در اختیار ما میذارید سپاسگزارم و براتون از خدا سلامتی و عمر باعزت میخوام.
نتیجه تست رست روشنا 10 ماهه رو پیوست کردم که البته به هیچی حساسیت نداشت. سوالایی که الان دارم:
1. یکی در مورد پوست و ناخنشه که خیلی خشکه. پوستشو دست که میکشم زبره و انگار یه لایه آرد روشه(منظورم از لحاظ دون دون بودن) و یه قسمتم زیر قفسه سینهش یه حالت اگزمای کوچیک هست نمیدونم قارچه یا چیز دیگه. عکسشو پیوست میکنم. میخواستم ببینم لوسیون یا کرم خاصی هست استفاده کنم برای پوستش؟ شامپو و بدن شوی چی بزنم؟ اون قسمت اگزما چیزخاصی لازم داره؟

2.لباشم خیلی خشک میشه و قاچ میخوره بااینکه بهش بوم لب اوریاژ میزنم آهن و ویتامین دی هم میدم بازم خشکه. چیز بهتری نیست بزنم؟

3.یه مشکل دیگ که داره بعضی وقتا حیلی سکسکه میکنه و ظاهرا غذا تو گلوش میادبااینکه داروشو قطع کردم و مشکلی نداشته ولی گاهی اینجوری میشه تواین مواقع باید گاویسکون بدم؟چقد کاویسکون بدم؟
کلا دیگه نیاز نیس بهش نکسیوم بدم؟ نیاز به سونو هست برای بررسی وضعیت رفلاکسش؟

4. باتوجه به اینکه در تست رست به کازئین و شیر گاو حساسیت نداره میتونم شیرخشک و سرلاکهای معمولی بهش بدم؟ الان سیمیلاک کامفورت میخوره در کنارشیر خودم البته من تمایلی ندارم شیرمادر رو قط کنم ایا ادامه دادنش مشکلی ایجادمیکنه با توجه به وضعیت رفلاکسش؟

5.تو ماشین که میریم مسافرت یا حتا مسیرای کوتاه خیلی جیغ میکشه و بی قراره بنظرتون ممکنه مث من و خواهرش ماشین زدگی داشته باشه؟ چه دارویی میتونم بهش بدم؟

6. توصیه شما برای شروع غذای سفره کی هست؟

7. الان ده ماهش شده بجز آهن و ویتامین دی و مولتی ویتامین و امگا جونیور، چیز جدیدی لازمه اضافه کنم به داروهاش؟ زینک گفته بودید هفته ای دوبار بدم چقد باید بدم؟
اقای دکتز لطفا در صورت تایید شیرخشک های معمولی، بفرمایید کدوم شیرخشک خوب هست براش بگیرم

سلام
ک کودک در این سن روزانه 3 بار شیر از سینه یا شیر خشک نیاز,دارد که بهتر است با توجه به اسپاسم مری و علائم ذکر شده شیر بدون لاکتوز باشد و تا ابتدای,سال دوم شیر خشک کودک بدون لاکتوز باشد

حساسیت به لاکتوز با عدم تحمل لاکتوز با عدم وجود آنزیم لاکتاز در کودک تفاوت دارد
مکمل های الزامی همان است که درحال حاضر استفاده میکند و زبنک هفته ای دوبار 3 سی سی
غذای,سفره بعد از 10 ماه بلامانع است
علائم پوستی نشانه های اگزمای اتومبک هستند و کرم های مرطوب کننده و کمپرس گرم و مرطوب و گرم اگزاسین و اجتناب از بوسیدن توصیه میشود .

ماشین گرفتگی یکی از علائم همراه عدم تحمل لاکتوز است و شربت اندامین هنگام سفر 3 سی سی کمک کننده است .

نیاز,که انجام داده اید تست تاخیری یا igG نیست و نمیتوان با اطمینان گفت کودک آلرژی به شیر یا غذای خاصی دارد یا خیر

اگر با شربت گاویسکون علائم کودک برطرف نشود از نکسیوم روزی دوبار تا نصف قرص میتواتبد استفاده کنید