ف.م
عنوان :

ازمایش

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر پسر 18 ماهه ای دارم که از نوزادی آلرژی به لبنیات داره و بعد از مصرف کازیین دچار اسهال با دفع خون و بلغم دارد و مشکل خاص دیگه ای ندارد که با حذف کازیین نرمال هست در حال حاضر تست ایمنی دکترش خواست انجام دادیم که جوابش براتون ارسال کردم،لطفا بفرمایید این iga در ازمایش با توجه به الرژی به کازیین عدد پایین نشون میده و نرمال نیست و نقص ایمنی محسوب میشه؟
ایا ضرورت به انجام مجدد آزمایش هست؟
آیا دارویی برای درمان باید داده بشه ؟؟
ممنونم از توجه و وقتی که میزارید.
آقای دکتر در آزمایش دیگه آزمایش را بعد دو روز از تزریق واکسن آنفلونزا تکرار کردیم که iga را عدد 4 نشان داد که رنج آن از 14_105 بود
الان دکتر آزمایش تخصصی تر از gm ,g1,g2,g3,g4 دادن که انجام بدم
آیا تزریق واکسن تاثیرو روی iga داشته؟؟
آیا کودکم دچار نقص ایمنی هست؟
سلام خدمت شما آقای دکتر خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون ،خانواده مشکلی ندارن و بچه کاملا رشد عالی و هیچ علائمی نداره و به علت دوبار عفونت گوش با فاصله 6 ماه دکتر کودک این آزمایشو دادن و بچه سالم و هیچ مشکلی نداره بازم ممنونم از لطفتون
بله متشکرم