س.ف
عنوان :

سرماخوردگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم چند روز فقط آبریزش بینی داشت از دیشب آبریزش غلیظ و سبز رنگ شد براش زیترومکس پیدا نکردم ازیترومایسین 100 گرفتم 3 سی سی دادم صبح با سرفه بیدار شدو خیلی کم بالا آورد الان هم تب داره قطره دادم بهتر شده ولی احساس میکنم دلپیچه داره میترسم اسهال بشه برای جلوگیری از اسهال چی بهش بدم؟ ازیترومایسین مناسب هست؟ در ضمن رفلاکس کنترل شده و آلرژی داره شیرخشک پپتی جونیور میدم
آقای دکتر داروهایی تجویز کنید که موجود باشه همه جا خیلی از لطف و بزرگ واریتون ممنونم
9 ماه و 9 روزشه وزنش 9500
برای اینکه حال تهوع نداشته باشه چی بدم؟
برای جلوگیری از سرفه چی؟

سلام اگر واکسن آنفولانزا ر نزده اید
کنسول امورل 100 روزی دوبار نصف تا 5 روز

شربت سفکسیم 100 روزی دوبار 2 سی سی
شربت پدی کاف روزی دوبار 3 سی سی

درصورت اسهال شیر بدون لاکتوز . قطره راننوفلور روزی یک بار 10 قطره
رژیم اسهالی
درصورت خس اس سینه اسپری سروتاید 125 روزی سه بار یک پاف