s.a
عنوان :

سلام خسته نباشید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
خواستم بپرسم من چندسال پیش طی عمل کیست تخمدانی تخمدان سمت چپم جراحی شدرحمم اندازه طبیعی داردوتخمدان سمت راستم اندازه نورمال داردولی کم کاری دارد بدونه قرص استروژن وپروژسترون پریودنمیشم الان سه ماه هست تحت نظردکترمیردامادی هستم چهارده تاامپول استروژن وپروژسترون یه روزدرمیان زدم چندروزبعدش پریودمیشم ایامشکل من قابل حل است مشکل تیروییدهم ندارم

جهت بررسی این که شما نارسایی تخمدان دارید یا تنبلی تخمدان باید آزمایش هورمونی انجام بدید در صورت نارسایی پریود با استروژن و پروژسترن به صورت قرص خوراکی یا مصرف قرص جلوگیری رخ میده