ز.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر باشه.آقای باریک بین من حدودا دو هفته پیش مشکل جوش صورتم رو براتون گفتم و همچنین وجود موهای زائد ضخیم روی چونه و صورتم که شما یک آزمایش برای بنده نوشتید و من انجام دادم و تصویرش رو براتون ارسال کردم.فقط موردی که هست فرموده بودید این آزمایش روز دوم یا سوم عادت ماهانه انجام بشه ولی به طرز عجیبی این دوره از عادت ماهانه من با دو هفته تاخیر شروع شد و روز سوم قطع شد با اینکه همیشه 7 روزه هست و من همون روز سوم آزمایش رو انجام دادم.

ازمایش نرمال است اگر درحال حاضر دارویی مصرف میکنید بفرمایید

سلام روزتون بخیر باشه متشکرم خیر استفاده نمیکنم ولی جوش ها همچنان هستند و همچنین موهای زائد روی صورت.من باید تایم مشاوره حضوری بگیرم آخر این ماه یا همینجا میفرمایید چه دارویی باید مصرف کنم تا اگر امکانش باشه داخل دفترچه بنده بنویسید.
و اینکه آیا سونوگرافی رحم برای کیست نیاز هست انجام بدم یا خبر؟یکم نگران دلیل این جوشا هستم

از ژل شستشو صورت ضدجوش بیودرما استفاده بفرمایید محلول کلیندامایسین روزی یک مرتبه به محل جوش ها و روزی یک عدد کپسول داکسی سیکلین به مدت یکماه در صورت عدم بهبودی جهت ویزیت حضوری به کلینیک بهروز نزد یکی از متخصصین مراجعه داشته باشید