س.د
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر وقت بخیر
من متن سوال رو به صورت عکس براتون فرستادم چون قبلاً ازتون مشاوره خواستم و قرار شد عکس بدم براتون که من چون مراسم خواهرزادم بود راکوتان استفاده کردم و در حال حاضر جوش ندارم و اینکه آزمایشات رو هر وقت لازم باشه همینجا براتون می فرستم
؟؟؟

سلام وقت شما هم به خیر دوره اخیر راکوتان رو چند وقته شروع کردین و روزی چقدر می خورین؟

خانوم دکتر یکی یه هفته پیش خوردم تا جوش بیشتر نزنم گفتم شروعش به صورت مرتب رو با تجویز شما شروع کنم

وزنتون چقدره؟ پریودتون منظمه؟ سابقه تخمدان پلی کیستیک و مشکلات هورمونی ندارین؟بیماری خاصی ندارین؟

وزنم 55 کیلو
پریودم منظمه
سابقه بیماری های رحمی مثل کیست ندارم اما مدتی قبل عفونت رحم داشتم که به پزشک مراجعه کردم و درمان شدم
خدارو شکر بیماری دیگه ای هم ندارم
فقط اینکه خانوم جوش های هورمونی رو با چه آزمایش هایی میشه فهمید ؟
چون من آزمایش خون رو چه راکوتان بخورم چه نخورم انجام میدم
بر اثر چی جوش هورمونی زده میشه؟
چون دوست دارم بدونم راه تشخیص مشکلات هورمونی چی هست که اگه مشکلی هست اونو برطرف کنم
چون به پزشک زنان مراجعه کردم برام سونو هم نوشت کیست هم نداشتم
مترونیدازول و آمپول برام نوشت برای عفونت مصرف کردم چون دل درد داشتم مراجعه کردم برطرف شد
؟؟؟؟

شما راکوتان رو با روزی یک عدد شروع کنین همراه غذا به مدت یک هفته از شروع راکوتان روزی سه تا پردنیزولون 5 هم بخورین تمام کرم هایی که استفاده می کنین اعم از ضد آفتاب مرطوب کننده کرم پودر باید فاقد چربی باشه اگه سایر علائم اختلال هورمونی مثل موی زائد کاهش تراکم موهای جلوی سر ندارین و پریود هم منظمه بعیده اختلال هورمونی داشته باشین به خصوص که سابقه پاسخ خوب به راکوتان دارین با اینکه فقط 120 تا مصرف کردین تا ماه ها بعد از قطع جوش نزدین به جز آزمایش قند چربی کلسترول کبد و کم خونی که برای راکوتان لازمه کار دیگه لازم نیست انجام بدین فعلا دو ماه روزی یک عدد مصرف کنین و بعد از دوماه فقط آزمایش کبد چربی و کلسترول لازمه در کل حدود 330 کپسول باید استفاده بشه که در مورد اینکه بعد از دو ماه به چه دوزی برسه بر اساس پاسخ درمانی تصمیم گرفته خواهد شد

ممنونم چشم حتما
نه اصلا موی زائد در صورت ندارم
موهای جلوسر هم همینطور کاملا نرمال هست
سلام خانوم دکتر
ببخشین دوباره مزاحم شدم
اما یه اتقاق خیلی از دیروز اذیتم کرد و ذهنمو مشغول کرده
من تقریبا از 20 سالگی موهامو رنگ میکنم
5 سال هم هست دکلره میکنم
حتی ماهی یکبار ریشه گیری میکردم
تا 4 ماه پیش که برای دکلره رفتم آرایشگاه تمام بدنم قرمز شد رو به کبودی زد
کف دست و پام خارش شدید گرفت و حالم خیلی بد شدو کف سرم زخم شد گفتم شاید به اون دکلره حساسیت داشتم
تا اینکه دیروز دوباره به آرایشگاه رفتم باز همون جوری شدم
برام جای تعجب داره منیکه تا حالا حساسیت نداشتم چرا الان دچار حساسیت شدم ؟
دلیلش چی می تونه باشه؟
درمانش چیه؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

سلام دکلره یک محرک یا irritant هست مثل اگزمای دست که ممکنه در یه خانم خانه دار بعد از ده بیست سال استفاده از مواد شوینده به وجود بیاد و الزاما از روز اول به وجود نمیاد احتمالا دیگه انقدر سد دفاعی پوست سرتون در اثر دکلره ضعیف شده که جذب خون هم می شه و علائم عمومی به وجود میاره برای ترمیم مدتی فقط از رنگ های گیاهی استفاده کنین و استفاده از دکلره و رنگ شیمیایی رو کنار بذارین