آ.ب
عنوان :

کاهش تراکم ریش و مویه سرم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر پسر هستم و 24 ساله
چند وقتی هست متوجه شدم تویه ریشم بعضی مواقع چن تا تار مو ریزش پیدا میکنه و یه ناحیه کم تراکم تر نشون داده میشه و بعد مدتی مویه ریخته شده مجددا در میاد ولی خیلی کم تراکم تر از قبل....از نزدیک که به صورتم نگاه کردم دیدم جاهای خیلی کوچیکی تویه صورتم کم تراکم مونده در صورتی که قبلا اینجوری نبودم و ریش یک دستی داشتم علتش چی میتونه باشه ؟

آزمایش ( کامل ) خون هم چند بار که دادم هیچ مشکل خاصی مشاهده نشده فقط یکم کمبود آهن داشتم و کمبود ویتامین D که مدتی قرص مصرف کردم

در ضمن من ریزش مویه ارثی دارم و ماینوکسیدیل و فیناستراید و دوتاستراید و مولتی ویتامین فلوکسیا هم مصرف میکنم البته برای کم تراکم شدن ( مویه سرم ) این داروها رو استفاده میکنم هر چند که بیش از 5 ماه هست که این داروها رو استفاده میکنم و هیج نتیجه ای هم ندیدم تا حالا.....تا اینجایه درمانم فقط توقف ریزش مویه سرم رو حس کردم ولی تقریبا 30 درصد از تراکم موهام کم شده....برای مویه سرم ب 6 سیستئین مصرف کردم / ب کمپلکس / هیر ویت / هیر فولیک مصرف کردم / زینک مصرف کردم....نتیجه ای نداشته الانم در حال حاضرم استفاده کردن از قرص فلوکسیا هستم که مصرف این قرص رو به تازگی شروع کردم

این مورد ریزش و رویش مجدد در مورد ابروهامم صادقه ، چند تار مو از ابروهام که دقیقا قسمت وسط ابروم بود ریخت به طوریکه کاملا تویه دید بودن ، ولی این یه مورد بصورت کامل رویش مجدد کرد و پر شد مثله قبل ،  کم تراکم شدن  یه سری از قسمتای ریشم رو کاملا حس میکنم
کم تراکم شدن موهایه سرمم همینطور

مشکل من چیه واقعا ؟ سرم کم تراکم شده ، ریشم از یک دستی در اومده ، ابرومم که چندین بار ریزش و رویش داشته...
دقیقا چه داره به سرم میاد ؟ واقعا اعتماد بنفسمو از دست دادم هر دکتری هم رفتم گفتن ریزش مویه ارثی هستش و تقریبا داروهای مشابه بهم دادن

برای درمان مشکل ریشم چه دارویی رو توصیه میکنید و تشخیصتون چی هست ؟
برای موهام تجویزتون چی هستش ؟
( اگر ) ماینوکسیدیل پیشنهاد میکنید چه مارکی رو تجویز میکنید برای سرم ؟

عکس دوتایی که از موهام هستش برای قبل هستش و عکس تکی از موهام عکسی هست که همین الان گرفتم خودتون ببینید چه موهایه پر تراکمی داشتم و الان وسط سرم چقدر خالی شده این ریزش در وسط سرم رخ داده به شکلی که موهایه قسمت وسط سرم بقول دکترم کُرکی شکل شدن ولی موهایه دور سرم همون جنس و لطافت قبل رو دارن....خواهش میکنم راهنماییم کنید بصورت دقیق....میخوام بصورت ریشه ای مشکلم رو حل کنم...هر آزمایشی باشه هر دارویی لازم باشه رو تهیه میکنم فقط میخوام مشکلم رو ریشه یابی کنم و از ریشه مشکل رو حل کنم
اینم تاکید کنم ماینوکسیدیلی که استفاده میکنم پاک دارو هستش و 5 درصد هست مارک ایرانیه

دوست عزیز مسئله ریزش مو ابرو و ریش شما ریزش موی مرتبط با استرس است و با توجه به رویش مجدد درمان خاصی در حال حاضر احتیاج نیست
مشکل ریزش و کم تراکمی موی سر ریزش موی ارثی است و متاسفانه قابل حل به طور ریشه ای نیست فقط میتوان مقداری سیر ریزش را آهسته کرد
داروهایی که مصرف میکنید موثرترین درمان های موجود است به عنوان مکمل درمان مزوتراپی و پی ارپی را توصیه میکنم فراموش نکنید اینها همه درمانهایی کمکی برای اهسته کردن سیر ریزش موی شما و نه درمان قطعی هستند

جهت انجام مزوتراپی و پی ارپی میتوانید با تعیین وقت قبلی به کلینیک بهروز نزد خانم دکتر شهبازی مراجعه بفرمایید

پس با این اوصاف داروهایی که استفاده میکنم (ماینوکسیدیل _ فیانستراید _ دوتاستراید _ فلوکسیا) رویش مجددی رو انجام نمیدن ؟

این درمانها برای ریزش موی سر شما موثر هستند