ح.ح
عنوان :

گوارش

فوق تخصص گوارش و کبد
بنده ازمایش خون در مدفوع دادم که منفی درامد . ولی به علت سوزش خفیف که گاهی اوقات داشتم آندوسکپی کردم درخواست تفسیر ازمایش را دارم . و اینکه ایای با دارو درمان میشه ؟ خطرناک هست یا خیر ؟

سلام اقای حیدری،
اندوسکپی انجام شده برای شما تقریبا نرمال است و نمونه برداری

از معده برای عفونت هلیو باکتر پیلوری مثبت شده است که جای نگرانی نیست.حدود 80-90٪ مردم از نظر این عفونت معده مثبت هستند.یک دوره درمان انتی بیوتیکی 2 هفته ای دارد که درمان خواهد شد. جای نگرانی نیست

این عفونت خطرناک نیست ولی بهتر است درمان انتی بیوتیکی انجام شود.

سلام بسیار سپاسءدارم اقای دکتر در قسمت فایناا چون به ورم معده و به سه مورد در اثنی عشر و قلنج معده اشاره شده نگران شدم . اینها هم پس مورد مهمی نیست . عذر خواهی میکنم کققتون رو با این سوالات میگیرم

سلام مجدد،
مواردی که ذکر کردید خیلی مهم نیست و خطری ندارند. بدلیل عفونت باکتری هلیو باکتر ، کمی التهاب مخاطی رویت شده که اهمیتی ندارد و با درمان انتی بیوتیکی در عرض 2 هفته بهبود میابند. نگران نباشید، در کا این اندوسکپی تقریبا نرمال است

خیلی ممنون اقای دکتر عزیز

خواهش میکنم، سلامت باشید
خدا نگهدار