ش.م
عنوان :

آزمایش رست

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر وقتتون بخیر نتیجه ازمایشا رو واستون پیوست کردم پسرم 8 ماهشه و 10400 وزنشه
چن تا سوال دارم خدمتتون
با توجه ب اینکه ب لاکتوز حساسیت نداره لازم نیس شیر خودمو قطع کنم یا شیر خشک رژیمی بهش بدم یا خودم رژیم لاکتوز بگیرم؟
این موادی ک پسرم بهش الرژی داره باید کلا از رژیمش حذفش شه؟تا کی اینا رو بهش ندم یا جایگزین چی بهش بدم؟
خودمم باید واسه این مواد تو رژیم باشم؟
ویتامین دی مارینوکس رو چن قطره استفاده کنم ؟
دی ترزیا بعد ی ماه باز بودن باید دور انداخته شه؟
فرمودین قطره لاکتوز استفاده کنم منظورتون همون قطره ایزی کوله؟لازمه استفاده کنم؟زادیتن و نازونکس چی؟
خوردن موز واسه بچه 8 ماهه ایراد داره؟
شیر شب رو از چ سنی قطع کنم؟
دکتر پسرم شبا خیلی دیر میخابه وهر دوساعت ی بار شیر میخوره و روزا تقریبا هر دوساعتی ک بیداره ی ساعت میخابه بنظرتون بخاطر همین شبا دیر میخابه؟کلا روزا چن بار باید بخابه؟
ممنون از وقتی که میذارید
دکتر این موادی ک آلرژی بهشون کمتر از 8 هست اونا رو بهش بدم؟
برنج و حبوبات و آجیل حساسیت بیشتر از 8 داشته اونارو چی؟
دکتر با توجه ب اینکه به سفیده تخم مرغ و کلم و ماهی و ... آلرژی نداره میتونم قبل از یکسالگی و از الان بهش بدم؟

سلام تمام موادی که زیر 8 هستند آزاد و بین 8 تا 12 روزی یک بار اشکالی ندارد
بالای 12 باید از رژیم مادر و کودک کامل برای 9 ماه حذف شود

ترزیا تا پایان تاریخ مصرف میتوانید استفاده کنید اگر مایول گرفتید روزانه 10 قطره باید بدهید
قطره لاکتاز یا همان ایزی کول همراه شیر مادر برای کنترل سو جذب باید بدهید

درصورت توقف یا کاهش,رشد درمان سو جذب با متر تیدازول و پروبیوتیک و اسید فولیک,و کودک را باید شروع کنید

سفیده تخم مرغ. شیر گاو و عسل را بهتر است زیر یکسال ندهید