و.چ
عنوان :

تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر در مشاوره های شما خوندم که به بچه های رفلاکسی بادام ندید؟؟دختر من رفلاکس داره 5 ماهه است و دارو مصرف میکنه یعنی نمیتونم از غذاهایی مثل حریره بادام یا سویق بادام استفاده کنم؟؟

سلام کودکانی که ریفلاکس آلرژیک به لاکتوز دارند به باران واکنش اسیدی نشان میدهند اگر کودک حساسیت به لاکتوز ندارد بادام را امتحان کنید واگر باعث بی قراری یا تشدید ریفلاکس نشود اشکالی ندارد