ش.ج
عنوان :

مشاوره پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر.من 32سالم هست.پوست صورتم چرب و کم اب هست به حدی که روی پیشانی و اطراف لبم چروک دارم.روی بینی و گونه هام هم روزنه باز دارم.خواستم ببینم از چه شوینده صورت ،مرطوب کننده،ابرسان و ضدافتابی برای صورتم باید استفاده کنم که این مشکلات به حداقل برسد؟
برای دور چشم هم وقتی میخندم چروک میافتد چه نوع ضدچروکی باید استفاده کنم برای دور چشم.؟
باتشکر

سلام
کرم پور ریفاینر بایودرما ، روزی دوبار ، فوم شستشوی سی گل جهت شستشو

کرم دور چشم اسکین کد هم روزی دوبار
لطفا حتما داخل بازو تست کنین اگر حساسیت نداشتین شروع کنید

خانم دکتر بعد فقط کرم بایودرما رو بزنم نیازی به ابرسان یا مرطوب کننده نیست؟
امکانش هست دور چشم دیگه هم معرفی کنید؟
ژل شستشو سبیوم بایودرما رو میتونم استفاده کنم؟بعد از فوم سیگل پوستم حالت کشیدگی داره.

کرم پورریفاینر برای منافذ باز بزنید
آبرسان سین بیونیم یا اوریاژ یا سینره خوبه

دور چشم : سسدرما هم خوبه
تو ایرانی ها هم مدیلن یا درمالیفت هم خوبن

ژل شستشو بایودرما هم اگه خشک نمی کنه و به پوستتون می سازه خوبه

مهم ترین چیز اینه که محصولات مناسب پوستتون باشه و اصطلاحا بسازه!

خیلی ممنون خانم دکتر خیلی لطف کردید.
خانم دکتر ضدافتاب هم امکانش هست معرفی کنید.من قبلا فلوئید اوسرین استفاده میکردم اما جوش میزدم.
خانم دکتر ابرسان سین بیونیم کدوم مدل رو باید بگیرم.؟یک نوع هست که ژل کرم هست؟
یک نوع هم مرطوب کننده 24ساعته ؟
دور چشم درمالیف باید ضدچروک بگیرم

مخصوص پوست چرب رو بگیرید همون ژل کرم بهتره

خیلی ممنون خانم دکتر
ضدافتاب هم لطفا معرفی میکنید؟

ضد آفتاب هم ایرانی: پرایم اکنکس یا مدیلن پوست چرب
خارجی : سین بیونیم یا بیودرما خوبه

بیودرما چه مدلی بگیرم خانم دکتر؟
خیلی ممنون خانم دکتر لطف کردید