م.ن
عنوان :

شیطنت زیاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
دخترم یک سال و دوماه داره.خیلی تمایل داره از همچی بالا بره.میره روی مبل از روی مبل روی دسته ی مبل.روی تخت.روی میر تلویزیون و حتی یه کاسه اگر جلوش بذارم پشت روش میکنه و میره روش می ایسته و میخنده.حتی اگر بغلم باشه سعی میکنه پاشو به شکمم فشار بده و از منم بره بالا.اوایل گفتم بخشی از رشدش هست و جلوش رونمی گرفتم تا اینکه چندبار افتاد زمین و مجبور شدم برای اینکه صدمه نبینه راهشو ببندم و نذارم بره بالا.ولی هربار یک راهی پیدا میکنه خیلی کنجکاوه.میخواستم بپرسم این حالات طبیعی هست؟ من چه رفتاری باید داشته باشم؟ راهشو سد کنم یا آزاد بذارم.آیا اینا نشانه ی بیش فعالیه؟
باهاش خیلی بازی میکنم و تمرکزش خوبه.کتاب دوسداره و نیم ساعت یک کتاب رو ورق میزنه و حرف میزنه.ولی وقتی بلند میشه راه بره فقط میره جایی که بتونه ازش بره بالا
میدونم باید به روانپزشک مراجعه کنم ولی چون دخترم از زمان تولد تحت نظر شما بوده خواستم نظر حضرتعالی رو بپرسم.درضمن سابقه رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز داره

سلام
بله این موارد جز طبیعی رشد و کنجکاوی کودک است و نمیتوان جلوی آن را گرفت ولی باید محیط بازی,کودک را ایمن کرد و وسایل مخصوص بازی مانند جامپر و پارک برایش مهیا کنید
امگا 3 و 6 و کاهش مصرف قند و مواد دارای کالری بالای زودهصم مانند خرما و شکر و .. برای کنترل شیطنت و جلوگیری از,بیش فعالی کمک کننده خواهد بود .