ف.د
عنوان :

سو جذب

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر عزیز عرض ادب وخسته نباشید.
آقای دکتر همین الان ازدکتربرگشتیم دخترم که مریض خودتونه بردیم پیش متخصصای دیگه که دستورات شمارو اجرا کنن امامتاسفانه هیچ کدوم قبول نمیکنن که آزمایشاتی گفتین براش بنویسن.آقای دکتر ما تویه شهرکوچیکیم وبخاطرشغل همسرم به شما شهرهای بزرگتر دسترسی نداریم توروخدا تاجایی که امکانش هست کلی راهنماییم کنید.
مشکل دخترم الان دفع زیاده حداقل روزی 8بار.6ماهشه وامروز وزن 6470بود.28ام ماه قبل ویزیتش کردید وزنش 6060بود الان یک ماهه داره غذامیخوره.شیرخشکش ایزومیله ونرمی حنجره ورفلاکسم داره.آقای دکتر دیروز پیام دادم خدمتتون که جوابی که دادین روضمیمه میکنم.آقای دکتر میگم برای تست عرق وسوجذب وازمایش امونیاک باید شماخودتون نسخه اشوبنویسیدچون هیچ دکتری اینجاقبول نمیکنه وماهم الان به شمادسترسی نداریم تاحدااقل یک ماه اینده .سوالم اینه امکانش هست بدون ازمایش کروون رو برای بچم شروع کنم باتوجه به شرح حالی که ارایه کردم خدمتتون؟؟؟توروخدااگه میشه که انجام بدم چون شرایطم خیلی اورژانسی واین همه دفع مدفوع دخترم نگرانمون کرده اگرقرار باشه شمابنویسیدوبعدانجام بشه حدود دوماه طول میکشه واینجوری بچم خیلی اذیت میشه الانم پیش دومتخصص رفتم قبول نمیکنن حتی براش بنویسن وازنظراونا بچم هیچ مشکلی نداره وتعداد 8باردفع درروز طبیعیه!!!!!!!آقای دکتراول خدا بعدم شما
باعرض معذرت وشرمندگی اینم عکس مدفوع امروز صبحش هست
روی یه قسمتش برفکی هستش دلیلش چی میتونه باشه؟اقای دکتراینم روند وزن گیری دخترم
بدوتولد 3100
2ماهگی 5700
4ماه وبیست روز 6060
5ماه و22 روز 6470
ممنون میشم اگر سوالم روبعد پاسخ نبندین که بتونم نظرتونو جواب بدم ومجددمزاحمتون نشم
آقای دکترداروهایی که توی دستوربالا گفتین خریدم اما پروبیوتیک کیدی لاکت زینک فقط داشتن واونو خریدم.کروون هم 2500هست اگر 10000گیرم نیومد چقد از 25000هزاربهش بدم

سلام این علائم مربوط به سو جذب هستند

کپسول کرون 25000 واحدی روزی سه بار 1/5 همراه غذا
قرص اسید فولیک یک روز درمیان 1 میلی گرم
شربت مترونیدازول روزی دوبار 2/5 سی سی تا 14 روز
شروع کنید
کیدی لاکت برای کودکان دارایرسو جذب مناسب نیست و هر زمان تونستی قطره رامنوفلور روزی یک بار 8 تا 10 قطره بدهید تا دو هفته و سپس هفته ای دو بار ادامه بدهید

آزمایشات را هر زمان توانستید انجام دهید فقط,دو تعداد قبل باید دارو ها را قطع کنید و سپس آزمایشات را انجام دهید.

بعد از ارسال پاسخ سوالات به قدرت پیش فرض بسته خواهد شد