م.ط
عنوان :

شپش سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام دختر 2ساله ایی دارم که امروز سرش رو میخاروند نگاه کردم یه چیز های سفیدی چسبیده به تار مو در جلوی سر داشت که به سختی جدا شد ولی وقتی جدا میکردم نه لای ناخن صدا میداد نه راه می رفت فقط مشکی رنگ بود و خیلی از مورچه ریز تر هستن داروخانه شامپو نولایس خریدم تمام اعضای خانواده استفاده کردیم لطفا بگید در چه مرحله ایی هستش این شپش و باید چیکار کنم ریشه کن بشه چون خودم هم باردار هستم و میترسم تو خونه باشه بازم وقتی نوزاد به دنیا میاد از لحاظ نکات نظافتی هم راهنمایی کنید چه چیز ها شسته و چه جوری شسته بشن که خلاص بشیم با تشکر

آقای دکتر شوره میریزه و به سر نمیچسبه آخه این به تار مو چسبیده و به سختی جدا میشه ولی وقتی جدا میکنم زنده نیستن یعنی تکون نمیخوره اصلا خیلی خیلی هم ریز هستن و مشکی رنگ تو آب داغ که میندازم بیشتر معلومه که حشره هستن خیلی ممنونم برای پاسخ کاملی که دادین بازم متشکرم ازتون