ر.م
عنوان :

راکوتان

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر خسته نباشید
من 22 سالمه 85 کیلو هستم قد هم 176
از شهریور سال 97 شروع به خوردن راکوتان تحت نظر متخصص کردم شروع درمانم روز در میون و بعدش هر روز و در نهایت روز 2 تا راکوتان مصرف
میکردم ولی توی دی ماه لبم به صورت وحشتناکی عفونت کرد که با مشاوره ای که از متخصص ها تهران کردم و با با نظر پزشک متخصصم دارو 2 هفته قطع کردم خوب که شدم دوباره شروع کردم ولی از ترس روز درمیون و یا هفته 2 تا یا 3 تا میخورم واقعیت اش هر موقع که میخوام تعداد رو زیاد کنم(مثلا هروز) بعد یک هفته علائم مثل ورم لب و بلفاریت های شدید میاد سراغم که مجبورم دوباره قطع کنم
تا الان 250 مصرف کردم تقریبا هیچ جوش ندارم فقط کمرم مقداری خیلی کم جوش داره و روی بازوم وضعیت آزمایش ها هم نرمال بوده 2 تا سوال داشتم
1 با توجه به قد و وزنم چقدر دیگه باید بخورم
2 این که اگه همین روش رو ادامه بدم ( روز در میان در مدت طولانی ) آسیبی متوجه ام هست یا نه

200 تای دیگر حداقل هر روز یا یک روز درمیان
خیر آسیبی ندارد زیر نظر متخصص