د.ر
عنوان :

دانه های روی صورت

متخصص بیماری های کودکان
اقای دکتر، سلام، مادر دلیار هستم مجدد مزاحمتون شدم. دیروز صبح که دلیار بیدار شد صورتش ریخته بود بیرون، من دلیلش رو نفهمیدم . البته روز قبلش براب اولین بار به صورتش دستمال مرطوب زدم و شب قبلش هم تو ی غذام یک عدد پیاز سوراخی خوردم. ایا این یجور حساسیت پوستی هستش یا به تغذیه من مربوطه؟ این عکس رو هم امروز گرفتم. خوردن مولتی ویتامین که اثری در این ماجرا نداره ؟!

این حساسیت به خوراکی شما و هم به دستمال مرطوب است بهتر است از دستمال مرطوب استفاده نشود و شما هم رژیم داشته باشید و کرم dermaid 1%روزی دو بار یک لایه نازک بمالید

سلام دکتر، امروز بطور کل این لک ها رفت. چون سوال من مال چند روز پیش بود، اما الان پوست صورتش خیلی خشک شده، همچنان اون کرم رو بزنم به صورتش ؟

اگر صورت خشک شده کرم اگودرم بگیرید و به صورت یک لایه نازک بمالید

ممنون دکتر. فقط نفرمودید که مولتی ویتامین بخورم برای بچه بد نیست ؟ این مشکلات رو که ایجاد نمیکنه؟ چون اونروز مولتی ویتامین هم خورده بودم.

امتحان کنید اگر با قطع مولتی ویتامین بهتر و با شروع مجدد لک زد می تواند مربوط به مولتی ویتامین باشد هر چند احتمالش ضعیف است

سپاس