م.ت
عنوان :

استفراغ کودک 7 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر طبق راهنمایی شما پسرمو بردم بیمارستان کودکان مفید ولی برای استفراغش بستریش نکردن و فقط یک چهارم آمپول اندانسترون تزریقی بهش زدن و گفتن نیازی به بستری یا گرفتن سرم نداره و بعد از تزریق مرخص شدیم آیا باید داروهاشو طبق دستوراتتان ادامه بدم یا باید دوباره چکاب شود ؟

سلام خیر اگر داروهای خوراکی را تحمل میکند درمان را کامل کنید واگر استفراغ ادامه داشت میتوان آمپول را روزی,یک بار تکرار کرد .
علت بستری نکردن کودکان درحال حاضر ت بود جای خالی در بیمارستان ها است واگر کودک بی حال باشد یا مجدد استفراغ های مقاوم به درمان داشته باشد باید مجدد مراجعه کنید تا جای خالی پیدا شود . معمولا بیمارستان کودکان تهران بهتر پذیرش,میکنند تا بیمارستان های,دولتی